2777
2789
عنوان

دعوای بابام و شوهرم 😔😔😔😔

2868 بازدید | 62 پست

بابام رفته بود مراسم ختم پسرعموی شوهرم که ازاشناهای بابامه 

اونجا برادرشوهرم اینا با گرز و دم و دستگاه میان تومسجد سراغ بابام و دعواشون میشه ک چرا نمیزاری دخترت بیاد سراغ زندگیش و بچه هاش اواره ان و توهین و فوش .... 😔 این چندوقت چقد ب بابام توهین شده عذاب وجدان دارم کاش بمیرم با این زندگیم حالا واسه همین دعواها بابام سریع قبل حکم جلب شوهرم و گرفته ها .. 

بابامم اومدخونه زنگ زد ب پدرشوهرم و خیلی مودبلنه شست گذاشتش زمین  و گفت بچه کوچیکه رو هم میارم بت مسدم ببر بزرگ کن بعدپدرشوهرم گفت همونجوری ک من خودم بردم بچه اولی و میارم پس میدم  و معذرت خواهی ک پسرام غلط کردن ک دخالت کنن و به اوناچه   حالا دوباره پست سرهم شوهرم ب قصد دعوا  ب بابام زنگ میزنه بلاکش کرده  

اونایی ک  نمیدونید  ۹ ماهه با دوتا بچه  یک سال و سه سال خونه پدرمم به قصد جدایی و دادگاه رفتن  یه قسط مهریه رو فقط داده ک حکم جلبش باطل شه بتونه بره سرکار 

قصدم برگشته بخاطر بچه هام پنج روزه اولی و برده و نیورده وشوهرم دومی ام دادم ک ببره پسش اورد یساعت بعد 

شوهرم ب شدت خیانت کار جنسی و عاطفی 

دائم الخمر  بی مسئولیت عدم تهیه مسکن رفیق باز بچه ننه عیاش و اصلا خونه نمیومد 

نگید چرا بچه داری پس ک از بارداری دومم ب واسطه یه زن و رفیق ناباب زندگیم اشفته شد ناگهانی 

اگه تجربه و درد مشترک خدایی نکرده دارید بیاید فکرامون و بزاریم روهم 😭 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوای برگردی دیکه نذاربیشتراز این به پدرت بی احترامی بشه گناه اارن این بند خداها باهزار بدبختی دختربزرگ میکنن شو۶رنیدن که خوشبخت بشه ولییی...اشکال نداره دیگه اما به نظرم شرط برگشتنتو بزار حق طلاق گرفتن حداقل بعداین مدت داری برمیگردی یه نتیجه مثبتی داشته باشه برات

چجوری بارداریت بواسطه یه زن بوده؟؟

حالا که مهریه رو اجرا گذاشتی و حرمتها شکسته بنظرم تا تهش برو چون شوهرتم همچین بدرد نمیخوره

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

اسی اگه میخای بگردی بگردچن‌دوتا بچه داری منم چن سار پیش۷ماه خونه پدرم بودم بخاطرپسرم برگشتم و‌درکت میکنم چی‌بچیه فقط این نه ماه صبر کردی و ی قسط گرفتی یع قسط هم بگیر اگ خاست برگردی برو و پذونده هاتو نبند موقع برگشتم حق طلا بگیر اگ چیزی داره یچیبنامت کنه ببر محضر تعهد بده و‌طی کن باهاش ک بقیه مهریتم میگیری وکوتاه نمیای بگو اصلا بهت اعتماد ندارم و فقط نمیخام دشمن شاد شم‌و‌بچه هام اواره نشن از حقم نمیگذرم پیش خانوادش بگو دبگه اینهمه رفتی اومدی حال هگخانوادت خودتبد شده توهین شنیدین خلاصه بی اعصاب شدی از حقت نگذر از حقت بگذری برگردی از قبلم بدتر میشه کاراش و این دفع کسیم پشتت نیس اینو‌خوب بدون اگ قبول نکرد نرو و بمون زندگیتو ب جور دیگه بساز

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
اسی اگه میخای بگردی بگردچن‌دوتا بچه داری منم چن سار پیش۷ماه خونه پدرم بودم بخاطرپسرم برگشتم و‌درکت م ...

سلام هلن جون پدرم نمیزاره برگردم میگه صبرکن کامل رای همه پرونده هات بیاد و قطعی شه  و تعهد بده  بعد خونه بگیرع واستون برو 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

هر چی بابات میگ گوش کن...به خدا میتونم طاقتم نداری ولی کوچیکه رو هم ببر بزار در خونشون فوقش یه هفته اذیتی بعد کنار میای و عادت میکنی..پدر شوهرتم معلوم نیست با خودش چند چنده..کاش پدرتو راضی کنی همون آپارتمان بهت بده خودتو بچه هات برید داخلش..تا شوهرت مثل سگ نیومده منت کشی برنگرد هر چند به خاطر اون برنمیگردی ولی خب...

با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉

سلام هلن جون پدرم نمیزاره برگردم میگه صبرکن کامل رای همه پرونده هات بیاد و قطعی شه و تعهد بده بعد ...

چه مدت طول می‌کشه اینایی که گفتی؟

شوهرت وداداشش نمی‌فهمن پدرشونم لابد تو جمع خجالت کشیده پسرش این کارو کرده تو مسجد . بیشتر از  این معطل نکن خدایی نکرده بابات سکته می‌کنه آدم مگه چقدر تحمل داره . شاید به ضررت باشه ولی یجوری راضیش کن زودتر برگردی.