2777
2789

تو رو خدا بگید بینم کدومتون شوهراشون اینطوریه هر وقت دعوا میشه باید یه هفته التماس کنم که اخلاقش برگرده به روال قبل ببخشید عزیزم فدات بشم شوخی میکنم جوک میگم هرکاری میکنم عوض اینکه بهتر بشه بدتر میشه انگار هرچی التماس میکنم دوست داره بدتر زجرم بده گریه میکنم داد میزنم انگار نه انگار بعضی وقتا شک میکنم ک حتی منو دوسم داشته باشه .هفته قبل دعوا‌ کردیم یه سیلی محکم زدم بهش از اون موقع اینطوری شده کی شوهرش مثل اینه راه حل چیه دق کردم بخدا هیچکس رو هم ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل همینه که میری طرفش

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

من دقیقا همینم 

ولی اینسری سر یه بحثی (البته مقصر خودم مودم ولی این بزرگش کرد هی)

دیدم داره خیلی کش میده منم فقط درحد نیاز حرف زدم‌.و ما هرشب رابطه داشتیم اصلا پیش قدم نشدم و کلا میرفتم دوش اخر شب میگرفتم لباسخوابمو میپوشم و خیلی شیک میخوابم.

الان ۲روزه یکم نرم شده ولی من همچنان از موضع خودم پایین نیومدم