2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از‌زایمان

83 بازدید | 11 پست

خواهش میکنم یکی‌بیاد کمکم کنه حالم خوب‌نیست ۵۳روزه زاییدم‌ الان ۲روزه تنها شدم‌مامانم همش بود حالم‌خوب‌نیست خداروشکر‌بچه ام‌گریه ای نیست اما هیچ‌جا نمیتونم‌برم هوا سرد شده هرجایی‌نمیتونم‌ببرمش توان بدنی خودم‌انگار کم شده حوصله ندارم یبوست بعد زایمان هم‌گرفتم خیلی اذیتم 

مادرشوهرمم‌فوت‌کرده شوهرم‌زیاد‌درکم‌نمیکنه همراهم‌نیست امشب چهلم مادرش بود من سرخاک‌که‌نمیتونستم برم با بچه مراسم‌مسجد هم‌نمیتونم‌برم‌تو‌ اون جمعیت شوهرم درک‌نمیکنه میگه‌بیا خونه بابام‌اونجاهم‌شلوغ کلی‌ادم‌خونشونم‌سرده میترسم بچه‌ام‌مریض بشه موندم خونه حوصله‌هیچ‌جا‌رو‌ندارم انگار‌دست و‌پام‌بسته شده دخترمو‌خیلی دوست دارم‌ولی‌پشیمونم‌همش‌میخوام گریه‌کنم‌ اوایل نمیذاشتم‌شوهرم تنهایی‌هیچ جا‌بره الان میگم‌برو من نمیام‌تورو خدا کمکم کنید انگار‌زندگیم داره خراب میشه 😔😔😔😔😔😌😌😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه شوهرم خونه اس همش سرکاره تاشب

از صبح تا شب؟همونه دیگه تنهایی افسردگی گرفتی.شوهر منم ده روز ده روز خونه نیست .بچت کوچیکه وگرنه دوتایی می‌رفتید ی دور میزدید .سعی کن سرتو به کاری گرم کنی توی خونه .من بیکار میشم توی فکر میرم .حالا نمی‌دونم شما تا چه حد وقت آزاد داری ولی سعی کن فیلم ببینی یا ی چیزی تو خونه درست کنی 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪