2777
2789
عنوان

هوس دوران بارداری چجوریه

95 بازدید | 9 پست

من از وقتی باردار شدم خیلی چیزا دلم خواسته و خوردم کلا ادم شکمویی هستم

ولی میخواسم بدونم هوس بارداری آیا متفاوته؟از چه ماهی شروع میشه؟من الان یهو بی هوا هوس مربای انار کردم اینو میشه گف هوس بارداری؟فقط اینکه اگه همون لحظه نخورم و بعدا بخورم اشکالی داره؟

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

نمیدونم ولی ادم غیر باردار هم یهو هوس خیلی چیزا میکنه ویار واسه من اینطوری بود ک کلا روی یه ماده بود بعد اگه نمیخوردمش فکرش مثل خوره به جونم میفتاد ک باید الان بخورمش وگرنه هلاک میشم و میلم دیگه به هیچی نمیرفت....اصلا حالت یه هوس کردن ساده نبود 

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم تجربه بارداری ندارم ولی تا دلت بخواد هوس چیزای مختلفو میکنم🥹

منم اینجوری بودم کلا از اولم ولی میخواستک بدونم مال بارداری متفاوته یا نه

منم اینجوری بودم کلا از اولم ولی میخواستک بدونم مال بارداری متفاوته یا نه

یعنی من حس میکنم بخام باردار شم قبلش باید یه وام ۲۰۰ تومنی بگیرم واسه ویارکردنم😂😂😂

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  

خیلی بده خیییییلی

منکه ۳ ماهمه دارم جوووون میدم از ویار

انقدر حالم خرابه از در و دیوار و بوی خونم بدم میاد اومدم موندم خونه ی مامانم 

رواااااااانی شدم همه چی حالمو بد میکنه فقط لواشک و لیمو شیرین دوست دارم 

خیلی بده خیییییلیمنکه ۳ ماهمه دارم جوووون میدم از ویارانقدر حالم خرابه از در و دیوار و بوی خونم بدم ...

ای بابا چه سخت

من اصن حالت تهوع اینا ندارم یا از بویی بدم بیاد