واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
بازم حس مشترک ولی من قطع رابطه کردم تقریبا سه ساله
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش میکنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕