2777
2789

تلاش کردیم بتونیم کار کنیم، کار کردن زن تو خیلی شهرا جا افتاد،

ازاونور اومدن گفتن خب حالا که برابری میخواستین پس مهریه بخوای یعنی کالایی داری خودتو میفروشی،

ازاونور یه عده از مردا افتادن دنبال دخترا و زنای شاغل، حالا فکر کردید میان تقسیم مسئولیت میکنن؟؟نخیر به هیچ عنوان شاید فقط ۱۰ درصد 

مسئولیتای خونه، بچه هم افتاد رو دوش زن ها 

حالا این وسط طلایی چیزی هم برای خودت بخری شوهر گرامی توقع داره به مشکل خورد بری بفروشی پولشو تقدیم اقا کنی

ایا واقعا این همون چیزی بود که دنبالش بودیم؟؟

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تمام تحولات به مرور اتفاق میوفته اینقدر نباید عجول بود شاید برای نسل ما نشه ولی برای نسل بعدی میشه.

بعدم این حق خواستن تو برخی کشورها خب به وقوع پیوسته چون کارا تقسیم میشه ‌ 

برای ما بخاطر قوانینمون سختیش بیشتره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ما دست و پا نزدیم که «مجبور» به کاری باشیم، دست و پا زدیم که اگر کسی دلش خواست شاغل باشه بره کار کنه و جلوش گرفته نشه. مهریه هم حقی هست که در برابر حقوق بسیاری که به مرد داده شده مثل حق طلاق به زن داده میشه، اگر اون حقها مساوی تقسیم شد مهریه هم تعدیل میشه و ربطی به سایر مسائل نداره

ببین ما هرکارم کنیم همه ما زن ها رو ب جنس کالا میبینن متاسفانه شوهرم همیشه میگ هرکارم بکنین متاسفانه ادمای بد ک چ عرض کنم شمارو کالا میبینن گفتم این چ حرفیه گفت تا زمانی ک ف.ا.ح.ش.ه هست  ب جنس شما زنا کالا میبینن هرکارم بکنین این عوض نمیشه ....راست میگ ب نظرم 

هنوز در ابتدای راه هستیم . تا پایان راه خیلی مونده . ابتدای راه همیشه سنگلاخی و ناهمواره . ولی کم کم راه هموار میشه نباید نا امید بود . الان حقوق زن در اجتماع ما داره بهتر میشه ولی ره صد ساله رو به یکشبه رفتن محال است . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

داری شلوغش میکنی زن هر درآمدی که داشته باشه چه شرعی و چه قانونی متعلق به خودشه تمام خرج و مخارج خانه و بچه و حتا خرید برای شما بازم به وضیفه همسره حتا اگر مالک نصف دنیا باشی بازم وضیفشه بهت پول بده بعضی مردها هم دنبال زن شاغل میگردن شاید بخاط سطح اجتماعیش باشه وقتی زن همون اول از لحاظ مادی مرز بزاره دیگه کاری به کارش نداره شما هم خواهش میکنم اینقدر دنیا رو تیره و تار نشون ندید ادم احساس حماقت میکنه بخدا ما خودمون هم داریم تو این جامعه زندگی میکنیم

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج