2777
2789
عنوان

ملاک های رابطه

751 بازدید | 66 پست

بچها من واقعا دیگه دارم ناامید میشم 

از ازدواج سنتی خوشم نمیاد 

و تو رابطه هم نمیتونم برم چون وقتی ملاکامو میگم طرف فرار میکنه

میخوام ببینم شماهم مثل من نسبت به خودتون یجوری میشید

اخه همه میگن دخترسالم میخوان ولی من تا میگم من نهایت تا نهونیم شب میتونم بیرون باشم و مخالف رابطه ی جنسیم تو رابطه و یه حدی داره هرچیزی 

و اصلا از نظر مادیاتیو ایناهم صحبتی نمیکنم فقط کافیه همین دومورد رو بگم تا طرف دیگه جوابمم نده💔واقعا حالم داره بهم میخوره از این اوضاع 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج سنتی میتونه به مراتب از رابطه های امروزی سالم تر باشه شما وقتی یکیو به خوانوادت معرفی کردن به مادر یا پدرت بگو نذارن مستقیم بیان خواستگاری اول بیرون باهم آشنا بشید یه مدت رفت و آمد کنید بعد اگه از هم دیگه خوشتون اومد و بهم علاقه مند شدید همه چیز و رسمی کنید

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

ازدواج سنتی میتونه به مراتب از رابطه های امروزی سالم تر باشه شما وقتی یکیو به خوانوادت معرفی کردن به ...

اخه دوستامو ک میبینم ازدواج سنتی کردن اوناهم کلی مشکل دارن پسره رفته هزارتا غلطو کرده بعد اومده یه دختر ساده رو گرفته و هنوز به هرزع بازیاش ادامه میده

😂😂حالا من با عکس معمولی با پوشش درست و زنگ زدن مشکل ندارم اما خب این لعنتیا همچیو باهم میخوان

غلط کردن 

من سر عکس کات کردم😐😂😂

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

اره خب ولی مسخره شده دیگه ملاکای پسرا

عزیزم اکثر دخترا دم دستی شدن

وقتی رایگان و دم دستی هس چرا بیان واس ازدواج تلاش کنن و خودشونو توی سختی بندازن ها؟؟؟

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

منم سنتی دوس ندارم یجوریه

با کسی ارتباط بگیر که شرایطتو قبول کنه.من شبا اصلا نمیتونم بیرون برم حتی شده ۳ ماه رلمو ندیدم ولی نه تصمیم به کات گرفت و نه سرش جنبید باید ادمشو پیدا کنی