2777
2789

نگرفتم هنوز 

ایفون

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

ماشین رویاهام بابام برام خرید 🥲🥲 قشنگ جریان خون زیر پوستم از شدت هیجان احساس کردم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگرفتم هنوز ایفون

🤣🤣🤣

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

بهتزینش این بود مامانم پول عمل بینیمو بهم هدیه داد منم رفتم عمل کردم اعتمادبنفسم شدید بالااومد

دومیشم اینه هالییودی موردعلاقمم بود که عشقم برام خرید

چون قبلا میخواستم بخرمش ولی پولم خرج ضررمالی شد خودم نتونستم بخرمش

ولی وقتی دیدم سعید برام خریدش شدیدخوشحال شدم

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S