2777
2789
عنوان

بنظرتون خیانته❓️

210 بازدید | 17 پست

اینکه درگیر یک حس یکطرفه احمقانه باشی و چند سال گذشته باشه و هنوز نتونستی فراموش کنی

حالا این وسط یک خواستگار بیاد؛( بخوای به امید فراموشی در آیند) ازدواج کنی!

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شما متعهد به اون طرف نیستی که خیانت محسوب بشه

نه منظورم خیانت به همسر آینده کسی که قرار باهاش ازدواج کنی

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜
نه شما متعهد به اون طرف نیستی که خیانت محسوب بشه

وقتی که‌متاهل شه بازم

فکرش درگیر عشق سابقش باشع خیانت حساب میشه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

به کدوم عهد و پیمان خیانت شده ؟

به کسیکه میخوای باهاش ازدواج کنی

نه منظورم خیانت به همسر آینده کسی که قرار باهاش ازدواج کنی

اها😅

چرا خیانته به نظرم چون باید تمام فکر و خیال شما درگیر همسرتون باشه😇هرچند من هنوز نتونستم🥲🥲

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
وقتی که‌متاهل شه بازمفکرش درگیر عشق سابقش باشع خیانت حساب میشه

نه فک کردم  میگه به عشق سابقش خیانت میشه که گفتم نه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اگ حس میکنی ازدواج کنی فراموشش میکنی حتما انجام بدهی مدت با خاستگارت صحبت کن بیرون برو مشاورع برو بب ...

اون طرفی که بهش حس دارم اصلا خبر نداره

شاید این حس متقابل باشه

فقط میدونم غیر ممکنه و به صلاح نیست بهش برسم

مگه باهاش قرار دادی داشتی که نباید بوده به کسی دل ببندی ؟ از الان میخای باهاش قرار داد ببندی و  عطف به ماسبق نداره 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .