2777
2789

من تاحالا تو سابت با هیچ کس هیچ مشکلی برام پیش نیومده بود ولی دیروز یه کاربر عقده ای بی ادب به خاطر تعصبی که رو کره ایا داشت اعصابمو خورد و بی احترامی کرد 

ولشون کن مغز تو سرشون نیست راحتن

ب

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی اعصابمو خورد کرد خیلی بد حرف زد باورم نمیشه به خاطر تعصب رو یه مشت آدم غریبه بی احترامی کرد بهم

من یکبار این تاپیک رو براشون زدم

خیلی زود می فهمید قهرمان زندگی شما دوستانتون خودتون پدرتون مادرتون افتخارهای وطن خودتون بودن

کسانی که شما رو واقعا نجات دادند یکسری خواننده کره ای که جز ارایش کردن و وانمود کردن به یکسری رفتار و اعمال از پیش برنامه ریزی شده نیستن 

خیلی زود می فهمید یکسری سلبریتی که اونور دنیا افتادن و کوچکترین چیزی از شما براشون اهمیت نداره و شما حتی قد اونها و شماره پاشون رو حفظید هیچ منفعتی برای شما ندارن

نمیگم گوش دادن اهنگهاشون یا تحسین کردن اونها چیز بدیه و لزوما بد هستن ولی حواستون به علاقه افراطیتون باشه خیلی عجیبه که برای یک کسی که اصلا معلوم نیست واقعا کی هست به هموطن های خودتون توهین کنید با گفتن ریش و پشم به حالت تمسخر پدر خودتون و میلیون ها انسان رو برای زیبا نشون دادن یکسری خواننده کوچیک میکنید و بعد اسمش رو میزارید سلیقه

اگر یکسری خواننده کره ای با اهنگهاشون و ارایششون به شما زندگی بخشیدن و شما رو از مرگ‌نجات دادن بنظرم زندگی شما هیچ ارزشی نداره شما ایرانی تبار هستید مهد شعر و سخن ، وطن بزرگمردان اگر با شعر حافظ و خیام در پی‌حقیقت زندگی نبودی با اهنگ های بی معنی کره ای ها بهش دست پیدا کردی؟

شاید بابت این حرفها خیلی ها جبهه بگیرن یا مخالف باشن شاید هم من اشتباه میکنم شاید...

قومی متفکرند اندر ره دین

قومی به گمان فتاده در راه یقین

میترسم از آن که بانگ آید روزی

کای بیخبران راه نه آنست و نه این

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

تهی بودن مغز باعث میشه آدم روی هرچیز محیرالعقولی دچار تعصب بشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تهی بودن مغز باعث میشه آدم روی هرچیز محیرالعقولی دچار تعصب بشه.

هی بحثمون کش پیدا کرد و هی میگفت منم میگفتم باشه اصلا کره ایا بهترینن هیچ نقصی ندارن راضی شدین بحثمون خیلی بیخودی کش پیدا کرد و آخرش هم خیلی بهم بی احترامی کرد 😑

من یکبار این تاپیک رو براشون زدمخیلی زود می فهمید قهرمان زندگی شما دوستانتون خودتون پدرتون مادرتون ا ...

بله عزیزم درسته آدم نباید تعصب الکی داشته باشه ولی حرف ایشون این بود که من چیزی نمیدونم و چرند میگم و خودشون همه چیو میدونن 

تعصب اصلا خوب نیس حالا هرچی میخاد باشه

ولی خب علاقه ب موزیک و شخصیت خاصی هم ایرادی نداره ک بخاد به کسی توهین بشه

شما بهم کاری نداشته باشیدک بخاد دعوایی چیزی بشه

شما راه خودتو برو اوناهم راه خودشونو دخالت نکنید تو کارهم اینجوری دعوایی هم پیش نمیاد 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
تعصب اصلا خوب نیس حالا هرچی میخاد باشهولی خب علاقه ب موزیک و شخصیت خاصی هم ایرادی نداره ک بخاد به کس ...

نه بحث اصلا سر خواننده و اینا نبود راجع به فرهنگ کره بود من گفتم کره فرهنگ بدی داره و اینا ایشون هی به من میگفت چرا تخیل میبافی و از این حرفا و حرف منو قبول نمی‌کرد آخر سر هم خیلی بهم بی احترامی کرد 

تعصب اصلا خوب نیس حالا هرچی میخاد باشهولی خب علاقه ب موزیک و شخصیت خاصی هم ایرادی نداره ک بخاد به کس ...

من اصلا تو کار کسی دخالت نکردم چون اصلا بحث سر طرفداری و غیره نبود که ایشون هی میخواست بگه نه فرهنگ ایران از کره بد تر شده و فلان و اصلا حرف گوش نمیکرد 

هی بحثمون کش پیدا کرد و هی میگفت منم میگفتم باشه اصلا کره ایا بهترینن هیچ نقصی ندارن راضی شدین بحثمو ...

من اصلا جواب نمیدم. یعنی همون ریپلای اول ببینم طرف بی‌ادب یا کودنه ول میکنم. از خوب بودنم نیست حوصله ندارم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من اصلا جواب نمیدم. یعنی همون ریپلای اول ببینم طرف بی‌ادب یا کودنه ول میکنم. از خوب بودنم نیست حوصله ...

کار درستی میکنین ولی نمیدونم چرا دیگه هی کش اومد بحث و به خاطر یه مشت غریبه هی به من میگفت چرت میگی و فلان 😑

نه بحث اصلا سر خواننده و اینا نبود راجع به فرهنگ کره بود من گفتم کره فرهنگ بدی داره و اینا ایشون هی ...

ای بابا بعضیا خیلی کورکورانه از یچیز صحبت میکنن فقط بخاطر اینکه کم نیارن شاید حتی خودشم میدونسته اشتباه میکنه ولی صرفا جهت کم نیاورن 

خودم شخصا کره ایارو خیلی دوس دارم فیلماشونو زیاد دیدم ولی خونگرم نیستن و بامزاج ما ایرانیا زیاد سازگار نیستن

از نظر فرهنگ تقریبا بعضی چیزاشون شبیه خودمونه ولی یکم بیشتر نژادپرستن

ولی درکل دوسشون دارم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
من یکبار این تاپیک رو براشون زدمخیلی زود می فهمید قهرمان زندگی شما دوستانتون خودتون پدرتون مادرتون ا ...

من اصلا نمیگم طرفدار کسی نباشن هر کیو میخوان دوست داشته باشن چیزی که بده تعصب و یقه جر دادنه و همینطور من با بی احترامی مخالفم