من یکبار این تاپیک رو براشون زدم
خیلی زود می فهمید قهرمان زندگی شما دوستانتون خودتون پدرتون مادرتون افتخارهای وطن خودتون بودن
کسانی که شما رو واقعا نجات دادند یکسری خواننده کره ای که جز ارایش کردن و وانمود کردن به یکسری رفتار و اعمال از پیش برنامه ریزی شده نیستن
خیلی زود می فهمید یکسری سلبریتی که اونور دنیا افتادن و کوچکترین چیزی از شما براشون اهمیت نداره و شما حتی قد اونها و شماره پاشون رو حفظید هیچ منفعتی برای شما ندارن
نمیگم گوش دادن اهنگهاشون یا تحسین کردن اونها چیز بدیه و لزوما بد هستن ولی حواستون به علاقه افراطیتون باشه خیلی عجیبه که برای یک کسی که اصلا معلوم نیست واقعا کی هست به هموطن های خودتون توهین کنید با گفتن ریش و پشم به حالت تمسخر پدر خودتون و میلیون ها انسان رو برای زیبا نشون دادن یکسری خواننده کوچیک میکنید و بعد اسمش رو میزارید سلیقه
اگر یکسری خواننده کره ای با اهنگهاشون و ارایششون به شما زندگی بخشیدن و شما رو از مرگنجات دادن بنظرم زندگی شما هیچ ارزشی نداره شما ایرانی تبار هستید مهد شعر و سخن ، وطن بزرگمردان اگر با شعر حافظ و خیام در پیحقیقت زندگی نبودی با اهنگ های بی معنی کره ای ها بهش دست پیدا کردی؟
شاید بابت این حرفها خیلی ها جبهه بگیرن یا مخالف باشن شاید هم من اشتباه میکنم شاید...
قومی متفکرند اندر ره دین
قومی به گمان فتاده در راه یقین
میترسم از آن که بانگ آید روزی
کای بیخبران راه نه آنست و نه این