2777
2789
عنوان

از نگرانی دارم سکته میکنم بیاینن

129 بازدید | 6 پست

من امتحان پایانترم داشتم هفته ی پیش و این امتحان ۱۰ نمره بود

یعنی عملا گند بزنی به احتمال بالا میوفتم مگه که امتحان ترمو ۱۰ کامل بگیری

حالا وسط امتحان دوستم کنارم بود یچیزی ازش پرسیدم زیر لب که خوبم نشنید که جواب بده ولی همونجا استاد گفت من چیزی نمیگم ولی اونایی که تقلب کنن نمره برگشونو کم میکنم اون ردیف آخر حواسشون باشه

(من ردیف آخر نبودم وسط بودم)

بعد آغا دوستم امتحانشو دادو رفت من کیفمو به صندلی جلوم آویزون کرده بودم و درش باز بود ولی یه برگه از یه درس دیگه آویزون بود ازش

منم نگاه کردم دیدم حواسش نیست برگرو جا به جا کردم که رد شد فکر نکنه تقلبه

بعدم سوال آخرو نوشتمو پاشدم رفتم 

کل کاری که من غیر از امتحان دادن انجام دادم همین دو تا بود که واقعا تقلبی انجام ندادم و همون لحظه چیزیم نگفت

نمره هارو داده بود به نماینده بزاره توی گپ نگاه کردم دیدم جلوی اسم من خالیه...

این استادم اصلا تلگرامشو چک نمیکنه پیام دادم از هفته ی قبل جواب نداده هنو 

الان از نگرانی دارم روانی میشم

اگه نمرشو نده بدبخت میشم رسما

از طرفی خیلی برای امتحانش تلاش کرده بودم و این حقم نیست...

دوستم میگفت فکر نکنم برای اون تیکه زیر لب حرف زدنت باشه چون سرم بالا بود نگاهش به ما نبود و اگه اونطور بود نمره ی منم نمیداد

بنظرتون ممکنه مشکل از جای دیگه باشه؟

مثلا برگه جا مونده باشه یا چیز دیگه...

اگه جدی جدی دیده باشه و تقلب حساب کرده باشه چطوری قانعش کنم که اون برگه مال یه درس  دیگه بوده...

اگه حس شیشمی هستین یا میتونین فالی استخاره ای چیزی بگیرین هم خواهشا برام نتیجش بنویسین صلوات میفرستم براتون🥲 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم شمارشو باباااانقد استرس دارم از هفته ی پیش کع....کلاس لعنتیشم کنسل شده بود نتونستم برم بپرسم

کلا الان معلم دختر من دخترم ازش یه سوال پرسیده چون بلد نبود به دخترم منفی داد!!! 

الان حتی معلمای راهنمایی هم عقده ای هستن چه برسه به دانشگاه

کلا الان معلم دختر من دخترم ازش یه سوال پرسیده چون بلد نبود به دخترم منفی داد!!! الان حتی معلمای راه ...

اونم دانشگاه آزاد که از خداشونه بیوفتی دوباره شهریه بدی