من امروز تو اتاقم بودم ک توی حیاطه . بابام صدام زد گف بیا ناهار . رفتم همون لحظه بابام گف اون چیه گرده رو زمین افتاده تو حیاط ؟ برگشتم دیدم گردوعه ( یه شکاف داشت و توش رو باز نکردم ولی انگار مشکی بود و تو پر ) . اول فکر کردم خودمون گردو خوردیم بعد پرسیدم فهمیدم آخرین بار ۳ ماه پیش گردو خوردیم . همسایه بغلی هم هیچوقت نمیاد بالا پشت بوم ک بگیم از دست اونا افتاده تو حیاط ما . بنظرتون چی میتونه باشه گردوعه؟ ینی کسی انداخته؟ انقدم سنگین بود ک باد نتونه جابجا کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑🦯🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"
من یه سرچی زدم گفته بودن ممکنه طلسم باشه . من خودم اعتقاد ندارما ولی با ی بنده خدایی بودم ک طرف خیلی دوسم داشت ولی من بخاطر رفتار و ایناش باهاش خداحافظی کردم ولی شدیدا اعتقاد داشت ب طلسم و جادو و اینا . بعد از جداییمون کلا خبر نگرف ازم و بیخیال جلوه داد . ولی هر لحظه تو ذهنمه ک میگف من خیلی اعتقاد دارم ب طلسم و اینا . با سرچی ک زدم ترسیدم حقیقتا