یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فیلم رو دیدم، خیلی با فرهنگ اصیل ایرانی و آداب اون فاصله داشت، آدمی که آخر عمرشه باشد به پختگی و تکامل نزدیک بشه و تنهایی براش بهترین وسیله نزدیک شدن به حقیقت خودش و خداوند باشه، نه اینکه تازه هوای مشروب و رقص و...و کنه
برام جالبه اوناییکه میان مینویسن خیلی قشنگ بود، شماها چقدر ناآگاهید، این فیلم کاملا با برنامه ساخته شده، نوجوان ها و جوون هارو که کاملا مشروبی و روابط بی قید و بندی کردن، الان نوبت رسیده به پیر ها و مسن ها، رواج مشروب، رواج روابط نامشروع، رواج بی بند و باری اونم تو سنی که طرف باید زندگی و فرزند و نوه هاشو داشته باشه و منطقی فکر کنه، بخدا که با همین یه فیلم میتونن فرهنگ مارو از، بین ببرن، چقدر هم زنهای مسن ازین فیلم بی سرو ته خوششون اومده! فکر میکنین فردا پسفردا به سر خودشون نمیزنه همچین کاری کنن،
از خواب بیدار بشید، دیو شراب و دیو روابط نامشروع نره تو جسمتون، هشیارتر زندگی کنید، واقعاتاسف میخورم... الکل=الغول!
غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!!
وصیت من به شما: همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨 اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
حالا اون قسمت رو میشه پذیرفت برای درد تنهایی زیاد ولی اینکه هیچی نشده ماشین رو نگه داره بدو بره دارو ...
بنظرم یه ربع آخر بیخود بود.پایانش ذهن آدم رو از یه فیلم درام و پر احساس تبدیل کرد به یه فیلم جنایی.اخه چرا همچین زن فرهیخته ای باید به تیکه کیک کنه تو حلق مرده و بکشونه تا باغچه.قشنگتر هم میشد تمامش کنن