2777
2789

اولن بگم چرا میگم شهید ✋🙂:

پیامبر اکرم میفرمایند : عبادت ده جز دارد که نه جز ، از آن کسب روزی حلال است ...🕊️

امام علی(ع) می‌فرماید: کسی که در پی به دست آوردن روزی حلال باشد، مانند مجاهد در راه خدا است...🕊️

امام رضا(ع) می‌فرماید: «آن‌کس که از فضل و روزى خداوند چیزى را بجوید که با آن خانواده‌‏اش را از نیازمندى‏ به دیگران حفظ کند، پاداش وى بزرگ‏‌تر از مجاهد در راه خدا است...🕊️

(بنابراین هر چند در عرف و شرع مقدس اسلام، لفظ شهید بر کسی اطلاق می‌شود که در راه مبارزه برای خدا در میدان جنگ به شهادت رسیده باشد، ولی می‌توان افرادی را که برای به دست آوردن روزی حلال و فراهم نمودن رفاه و آسایش خانواده و بی‌نیازی از مردم به دنبال روزی حلال بروند و مرگشان به هر دلیلی فرا رسد با اندکی تسامح شهید نامید...🕊️)

خیلی مظلومانه کشته شدن 💔ازتون می‌خوام براشون صلوات بفرستید و هر کسی هم خواست فاتحه بخونه ممنونم ازتون 💚🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا به خانوادشون صبر بده 

این همه حرف از غزه و لبنان زدن ولی کسی از این بنده خداها که کارشون به این سختی هست حرف نزدن . تازه بیمه هم نداشتن 😭😭

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

خدا رحمتشون کنه.ولی یکی ازون خدابیامرز ها خییییلی به برادر من بدی کرد.بعید می‌دونم بشه حداقل اسم اونو شهید گذاشت.هم برادر من هم دوست برادرم.دوست برادرم که زندگیش قشنگ پاچید از هم.اون یه نفر شهید که هیچ حتما الان قعر دوزخ هست.

خدا رحمتشون کنه.ولی یکی ازون خدابیامرز ها خییییلی به برادر من بدی کرد.بعید می‌دونم بشه حداقل اسم اون ...

من در جایگاه قضاوت نیستم اما خدا به هممون کمک کنه ❤️✋

برای برادرتون صلوات میفرستم

خدا رحمتشون کنه.ولی یکی ازون خدابیامرز ها خییییلی به برادر من بدی کرد.بعید می‌دونم بشه حداقل اسم اون ...

ما که نمی‌شناسیم. خدا بهترین قاضیه و خودش بهتر از ما مجازاته رو تعیین میکنه. و عادله یعنی اگر حقی به گردن برادر و دوست برادرتون دارن حتی شهید هم باشن باید مجازات بشن. شهید شدن مانع رسیدگی به حق الناس نمیشه.