2777
2789

دوستان من ماه پیش اقدام به بارداری کردم ولی متاسفانه نشد

یه شب رفته بودیم یه مهمونی, دست مادر بزرگم در رفته بود یه خانمو نشون دادن گفتن اون میتونه دستو جا بندازه, رفتن اتاق منم رفتم گفتم میشه به رحم من نگاه کنین, رحممو از روی شکم دست زد گفت رحمت دهنش پیخ خورده و کج شده باعث میشه اسپرم بهش وارد نشه, یه 20 دیقه ای با دستش نگه داشت و گفت برو از امشب نزدیکیو شروع کن ان شاءالله این ماه باردار بشی, بهم گفت خیلیا به این علت باردار نمیشن و متوجه نیستن, سونوگرافی هم زیاد نشون نمیده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره از رو شکمم زست زد فهمید

مامای قدیمیه, خیلی خوبه کارش 

فعلا دارم اقدام میکنم, چند روز پیش رحممو درست کرد و گفت چیز سنگین برندارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

دوستان به خدا وقتی میخواستم اسن تاپیکو بزنم استخاره باز کردم که بذارم یا شاید بعضی ها باور نکنن و مسخرم کنن, ولی استخاره خوب اومد, منم گفتم شاید یه کمکی بهتون بشه

ما یه فامیل داریم 4 سال بچه دار نمیشد, رفته بود پیش مامای قدیمی رحمشو صاف کرده بود همون ماه حامله شده بود

حالا ایشالا باردار شدی بعدش آدرسشو به بقیه هم بده  یعنی دکترا نمیتونن اینکارو کنن؟

باشه چشم حتما 

ان شاءالله که این ماه بشم دعا کنین

دوستان به خدا وقتی میخواستم اسن تاپیکو بزنم استخاره باز کردم که بذارم یا شاید بعضی ها باور نکنن و مس ...

مرسی که تجربه ات رو گفتی،اما کریس انجل که نیست از رو شکم صاف کنه،،،دقیقا چکار کرد که الان مشکلتون برطرف شده

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸