2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان🥲کمککک

123 بازدید | 19 پست

بچه ها من رفتم سونوگرافی گفت کیست ریز و تنبلی داری پریودمم که هر دو سه ماه هس دکتر زنان برام چهار تا آمپول پروژسترون نوشت دوتاشو دیروز زدم دوتاشم گفته امروز بزنم!بعد گفتم وقتی پریود شدی بعد سه روز قرص دروسبلین بخور الان که چک کردم قرص جلوگیری هم هست تجربه مشابهی دارین کمکم کنید همه میگن نخور قرصه رو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص جلوگیری به هیچ عنوان نخور

برای تنظیم پریودی هم بهترین کار اصلاح سبک زندگی هست

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

همه حرف الکی میزنن

وقتی دکتر تشخیص داده بخور

منم چند سال پیش چهارتا کیست پنج شش، سانتی داشتم

قرص خوردم رفع شد

اگر رفع نشه، بزرگ بشه باید عمل کنی

بعد او همه که گفتن نخور یه چی دیگه میگن

خانه شماره 12 میدان گریمولد
همه حرف الکی میزننوقتی دکتر تشخیص داده بخورمنم چند سال پیش چهارتا کیست پنج شش، سانتی داشتمقرص خوردم ...

اتفاقی نیفتاد بعدش؟میگن چاقی بیش از حد میاره 

چه علائمی داشتی؟بعدش قرص دیگه ای مصرف کردی ؟

هیچ علائمی بجز پریود دردناک که الان خداروشکر دردم ندارم دیگه،میخوام اون هفته برم دکتر ببینم وضعیت چطوره،البته یکم موی زائد نواحی خاص داشتم که نمیدونم از اونه یا نه چون بدنم پر موعه کلا

خب پس چیکار کنم؟🥲کلافه شدم همش جوش میزنم

هیچی

منم ۳_۴ ماه یه بار پریود میشم

برامم مهم نیس

با اینکه میدونم ممکنه در آینده بچه دار نشم

چون کیست داری یه سری چیزا هستن دکتر طب سنتی بهم نخور کیست میاره

بادمجون. سوسیس.کالباس. کاکائو. قهوه. رب گوجه