2777
2789

من پارسال از هایپر جیم خریدم 2 و 100. فیتنس توربو 100 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااجازه استارتر منم ی سوال بپرسم.

اگه بخام دست دوم بگیرم حواسم به چی باشه بیشتر. یعنی بیشتر چه چیزیش رو چک کنم تا بهم خرابشو نندازن؟

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
از کارش راضی هستید؟

منم خیلی راضی ام. خیلی تحقیق کردم تا گرفتم. ماهی یه بارم روغن زیر تسمه ش میزنم. ضربه گیر داره که به زانو آسیب نزنه. اما اگه میخوای بخری واقعا استفاده کن حیفه. من چند وقته تنبل شدم عذاب وجدان گرفتم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
چطور روغن کاری بشه

خودش روغن داره واسه پاره نشدن و خشک نشدن تسمه ش زیرش میزنی.

جدی؟؟😕😕 چطور؟

داداش من از دیوار کار کرده خریده خیلی راضیه. مدام هم در حال استفاده ست. بیشتر باید به همین لاستیکش توجه کنی پوسیده نباشه. 

داداش من از دیوار کار کرده خریده خیلی راضیه. مدام هم در حال استفاده ست. بیشتر باید به همین لاستیکش ت ...

ممنون عزیزم. همون لاستیکش ک همش داره دوره ی دایره فلزی میچرخه منظورته دیگه؟

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
ممنون عزیزم. همون لاستیکش ک همش داره دوره ی دایره فلزی میچرخه منظورته دیگه؟

بله همون تسمه ش. اگه دو لایه باشه ده سال کار میکنه. دوستمون راست میگه ریسکش بالاست که حتما چیز خوبی گیرت بیاد. ولی نا ممکن نیست. بگردی پیدا میکنی. موفق باشی.