چند وقت پیش به اصرار یکی از دوستام رفتم یه باشگاهیی برای تمرین تو یه رشته خاصی که قبلا کار نکرده بودم(خودم هم مربی ام اما اون رشته رو کار نکرده بودم)
مربی اون رشته دوستِ دوستم بود باهاش صحبت کردم گفتم دوسه جلسه بیام ببینم اگر خوشم اومد ادامه بدم اونم قبول کرد.حتی بهش گفتم که هزینه تک جلسه ای باهات حساب میکنم که قبول نکرد و گفت نه فعلا بیا شاید اصلا خوشت نیومد نخواستی بیای اگر خواستی ادامه بدی اونوقت ثبت نام میکنی.
خلاصه من سه جلسه رفتم ولی هم خوشم نیومد هم مشغله کاری داشتم نخواستم ادامه اش بدم...به مربیش پیام دادم که من قصد ادامه ندارم اونم گفت اوکی و اینا و تمام.
بعد امروز صبح که باشگاه خودمون بودم خبر رسونده بود به گوشم که که اره فلانی اومد اینجا حسابم نکرد گذاشت رفت...
درحالیکه خداشاهده تو همون سه جلسه هم در حد حضور و دیدن بود نه کار میکردم نه تمرین نه حتی بالاسرم میومد تا چیزی بهم بگه و برام وقت بذاره...منم از اول گفته بودم هزینه اشو بدم قبول نکرده بود...
اومدم خونه دیدم تو اینستا پیام داده که اره هزینه تک جلسه ای فلان قدرشده بریز به حسابم...در حالیکه این هزینه ای که بهم گفت هزینه 6جلسه است نه 3جلسه...
هنوز پیاماشو باز نکردم ولی اینقدر اعصابموخورد کرده که نمیدونم چی باید بهش بگم...مسئله اصلا پولش نیستا چون خودمم از اول گفته بودم حساب کنم مسئله زرنگ بازی و پشت سر یکی الکی صفحه گذاشتنه😑