2777
2789
عنوان

اینقده حرصم گرفته😤

318 بازدید | 19 پست

چند وقت پیش به اصرار یکی از دوستام رفتم یه باشگاهیی برای تمرین تو یه رشته خاصی که قبلا کار نکرده بودم(خودم هم مربی ام اما اون رشته رو کار نکرده بودم)

مربی اون رشته دوستِ دوستم بود باهاش صحبت کردم گفتم دوسه جلسه بیام ببینم اگر خوشم اومد ادامه بدم اونم قبول کرد.حتی بهش گفتم که هزینه تک جلسه ای باهات حساب میکنم که قبول نکرد و گفت نه فعلا بیا شاید اصلا خوشت نیومد نخواستی بیای اگر خواستی ادامه بدی اونوقت ثبت نام میکنی.

خلاصه من سه جلسه رفتم ولی هم خوشم نیومد هم مشغله کاری داشتم نخواستم ادامه اش بدم...به مربیش پیام دادم که من قصد ادامه ندارم اونم گفت اوکی و اینا و تمام.

بعد امروز صبح که باشگاه خودمون بودم خبر رسونده بود به گوشم که که اره فلانی اومد اینجا حسابم نکرد گذاشت رفت...

درحالیکه خداشاهده تو همون سه جلسه هم در حد حضور و دیدن بود نه کار میکردم نه تمرین نه حتی بالاسرم میومد تا چیزی بهم بگه و برام وقت بذاره...منم از اول گفته بودم هزینه اشو بدم قبول نکرده بود...

اومدم خونه دیدم تو اینستا پیام داده که اره هزینه تک جلسه ای فلان قدرشده بریز به حسابم...در حالیکه این هزینه ای که بهم گفت هزینه 6جلسه است نه 3جلسه...

هنوز پیاماشو باز نکردم ولی اینقدر اعصابموخورد کرده که نمیدونم چی باید بهش بگم...مسئله اصلا پولش نیستا چون خودمم از اول گفته بودم حساب کنم مسئله زرنگ بازی و پشت سر یکی الکی صفحه گذاشتنه😑

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم بدجوری هم درکت میکنم

حالا از حرص دارم میترکم اما نمیدونم چی جوابشو بدم که بفهمه خر خودشه🤦🏻‍♀️

حالا از حرص دارم میترکم اما نمیدونم چی جوابشو بدم که بفهمه خر خودشه🤦🏻‍♀️

باور کن با اینجور ادما پول بدی بازنده ای ندی بازنده ای فقط باید شرشو کم کنی و سعی کنی رفتارشو فراموش کنی خودشم کلا ایگنور کنی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

پولشو حتما بده اینم تجربه میشه که آدما رو بشناسی اصن مهم نیست که فکرتو درگیر کنی خیلی شیک و مجلسی بگو منکه همش می گفتم خب چرا از اول نگفتی 

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

رک جوابشو بده یک ریالم واسش نزن مشکل خودشه چون تو از اول گفته بودی پول بدم اون قبول نکرده حالا حرف پ ...

میدونی اینکه تو چندتا باشگاه اسم من برده شده و ازم تعریف کردن بع جورایی براش حرص اومده فشاری شده میخواد خرابم کنه...منم اصلا حوصله حاشیه ندارم خیلی هم اعصابم خورد شده همسرمم میگه پول نده بهش تایادش بمونه زرنگ بازی در نیاره

پولشو حتما بده اینم تجربه میشه که آدما رو بشناسی اصن مهم نیست که فکرتو درگیر کنی خیلی شیک و مجلسی بگ ...

اصلا پولش مهم نیست میدونی اینکه پشت سرم دروغ گفته تا خرابم کنه پیش بقیه منو ناراحت میکنه...خودم این همه شاگرد دارم که خیلیاشون ده جلسه هم اومدن و هزینه ندادن و بیخبر غیبشون زده خداشاهده یه بار پی یکیشونو نگرفتم گفتم خب نداشته مهم نیست زورم میاد منی که این همه با آبرو کار میکنم یه عقده ای بیاد اینجوری پشت سرم حرف دروغ بزنه

میدونی اینکه تو چندتا باشگاه اسم من برده شده و ازم تعریف کردن بع جورایی براش حرص اومده فشاری شده میخ ...

اونایی که باید تورو بشناسن میشناسن هر کی پشت سر بقیه حرف بزنه جاش پشت سره.

به حرف همسرت گوش کن 

گوش همچین ادمایی رو باید پیچوند اگه پول بدی با بقیم یاد میگیره همینکارو بکنه وزرنگ بازی دربیاره 

اصلا محل سگشم نزار

اصلا پولش مهم نیست میدونی اینکه پشت سرم دروغ گفته تا خرابم کنه پیش بقیه منو ناراحت میکنه...خودم این ...

ندی که بدتره!

بده فولدرشو تو مغزت ببند و دیگه بهش فک نکن بزار هر چی خاست بگه آدمه بد ذاتو همه  ی روزی میشناسن

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

اونایی که باید تورو بشناسن میشناسن هر کی پشت سر بقیه حرف بزنه جاش پشت سره.به حرف همسرت گوش کن گوش هم ...

رفتم بلاکش کردم اصلا جوابشو هم ندادم...دوستم بهم اس زد که فلانی میگه پولمو بزنه گفتم بهش بگو تو چجوری سه جلسه برای من وقت گذاشتی منم همونجوری پولتو میدم

ندی که بدتره!بده فولدرشو تو مغزت ببند و دیگه بهش فک نکن بزار هر چی خاست بگه آدمه بد ذاتو همه ی روزی ...

نمیدونم ولی اون پول حقش نیست حتی گیریم که پول سه جلسه رو هم بخوام بدم بازم اونقدر نمیشه داره زور میگه بهم آخه

اصلا پولش مهم نیست میدونی اینکه پشت سرم دروغ گفته تا خرابم کنه پیش بقیه منو ناراحت میکنه...خودم این ...

چرا پولش مهم نیس اتفاقا خیلیم مهمه 

باید تاوان اون حرفارو بده بالاخره نباید بزاری خالی خالی بره 

به قول معروف میگن زدی ضربتی،ضربتی نوش کن

من جات باشم هم جوابشو میدم هم یک ریالم جلوش نمیندازم تا یاد بگیره پررو بازی درنیاره