2777
2789
عنوان

لباس ورزشی نخی

106 بازدید | 11 پست

بچه ها من خسته شدم از بس دنبال لباس ورزشی نخی گشتم اما نیست همه اش پلاستیکی غواصی فلامنت و اسپان و ویسکوز و.. 

من تعریقم زیاده واقعا تو باشگاه اذیت میشم هیچ کی اندازه من عرق نمیکنه از سر بگیر تا پایین 

بعد لباسی میخوام که شلوارش محکم باشه و حداقل جنس بالاتنه اش نخ باشه 

از کجا گیر بیارم؟ سایتی پیجی که معتبر باشه میشناسین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه پیدا نکردم، از این ضخیما نه ها که تو تابستون هم میپزه آدم که شلوارهای لش هم ازوناس جذب میپوشم

ببین لباس های ورزشی اغلب همین جنسایی هستند که خودتم گفتی و کلا معروفند به جذب تعریق درکت میکنم تحمل لباسایی که درصد مواد بالایی دارند سخته منم همینطوری هستم منتها شما نخ خالص بخوای بگیری مناسب ورزش نیست و ۹۹ درصد آبرفت هم داره ترکیب نخ و پنبه بهتره 

ست اسپرت دورس مناسب این فصل و نخ و پنبه سایتی میشناسم که داره سایزت رو نمیدونم ولی تخصصی سایز بزرگ تولید می‌کنند ولی سایز کوچیک هم بگردی دارند ( سایت آراگل ) که اخیرا خودمم ازشون خرید داشتم 

راجع به لگ هم یه سایت دیگه میشناسم چند وقت پیش دیدم لگ مناسب ورزش داشت ( مروارید شب ) نمیدونم هنوز موجوده یا نه ولی اگر بخوای الان میرم نگاه میکنم 

سایت تخصصی لباس و اکسسوری ورزشی هم میشناسم ولی خب چون گفتی اون جنسی نمیپوشی به کارت نمیاد 

ببین لباس های ورزشی اغلب همین جنسایی هستند که خودتم گفتی و کلا معروفند به جذب تعریق درکت میکنم تحمل ...

ببین اگر در نهایت جنس نخی مد نظرت گیر نیومد لباس ورزشی خواستی بگیری پارچه سوزنی تنفسی بگیر اونا خیلی موقع تعریق کردن حتی کمتر اذیتت میکنند بعدشم بدنت چون تعریق بالایی داره حتما چند دست لباس با خودت باشگاه ببر کاور ورزشی و تاپ و حوله یا پارچه شخصی و دئودرانت عالی حتما داشته باش