دلقک_سیرک_افسرده_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1182 عنوان ترس از غذا خوردن 129 بازدید | 8 پست خیلی وقت پیش درگیرش بودم باز شروع شده.الان با وسواس بیماریم ترکیب شده هزار تا فکر بیماری عجیب غریب میاره تو ذهنم دیگه واقعا نمی کشم.😭😭😭 اکانت دست چهار نفره دائم التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید 1403/08/10 | 12:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges_yfgg عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 6927 یعنی چی ترس از غذا خوردن دیگه چجورشه بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
kingworld عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1665 موقع غذا خوردن بادست نشوسته پر مگس اطراف .غذا میریزه رو فرش بازم جمع میکنم میخورم هیچیم نمیشه
دلقک_سیرک_افسرده_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1182 یعنی چی ترس از غذا خوردن دیگه چجورشه ترس از قورت دادن غذا اکانت دست چهار نفره دائم التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
دلقک_سیرک_افسرده_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1182 تو اگه جای من باشی چی میگی مشکلت چیه اکانت دست چهار نفره دائم التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
دلقک_سیرک_افسرده_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1182 موقع غذا خوردن بادست نشوسته پر مگس اطراف .غذا میریزه رو فرش بازم جمع میکنم میخورم هیچیم نمیشه با کثیف بودن غذا مشکل ندارم.می ترسم قورتش بدم اکانت دست چهار نفره دائم التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید