لوبیاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 877 عنوان خانمای متاهل بیاین لطفا 167 بازدید | 17 پست حدودا دوهفته از سقط میگذره چند روزی میشه ترشحات کش دار خیلی زیاد دارم که بی رنگه و گاهی سفید این نشونه چیه تخمک گذاری یا عفونت؟لطفا اگه میدونید نظر بدید خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼 1403/08/10 | 12:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
spring0068 عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 2184 تخمک گزاری ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.
fariba_dlv عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 14296 بعد سقط رفتی سونو بقایا نداشته باشی؟اگه سفیده عفونت نیست مایل ب زرد یا سبز عفونته منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
لوبیاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 877 بعد سقط رفتی سونو بقایا نداشته باشی؟اگه سفیده عفونت نیست مایل ب زرد یا سبز عفونته قراره این هفته برم دکتر خودش گفت۲۰روز بعد بیا سفید هست خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼
لوبیاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 877 عفونت بو داره اهان نه نداره مال من خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼
لوبیاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 877 باید بری دکتر دکترم گفت۲۰روز بعد بیا که این هفته قراره برم خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼
لوبیاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 877 فککنم تخمک گذاربه خیلی مراقب باش مراقب چی؟ خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼
کلمنتاین۷۱ عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 2766 دکترم گفت۲۰روز بعد بیا که این هفته قراره برم اها بعضی عفونتا بی رنگ و بی بو میشه شاید هم برای تخمک گذاری میشه بپرسم چجوری سقط شد؟ و چند وقتش بود؟
لوبیاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 877 اها بعضی عفونتا بی رنگ و بی بو میشه شاید هم برای تخمک گذاری میشه بپرسم چجوری سقط شد؟ و چند وقتش بود؟ عزیزم رشدش تو هفته ۵ متوقف شد و تو هفته ۷ خود به خود سقط شد 🥲بعد دوسال انتظار باردار شده بودم که نشد💔 خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼
کلمنتاین۷۱ عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 2766 عزیزم رشدش تو هفته ۵ متوقف شد و تو هفته ۷ خود به خود سقط شد 🥲بعد دوسال انتظار باردار شده بودم که نش ... عزیزمم حتما خیلی سختهقبل از اینکه دوباره اقدام کنی حتما زیر نظر دکتر باشانشالله باز باردار میشی و سالم بغلت میگیریش ❤️
لوبیاخانوم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 877 عزیزمم حتما خیلی سختهقبل از اینکه دوباره اقدام کنی حتما زیر نظر دکتر باشانشالله باز باردار میشی و سا ... دعا کن برام گلم این هفته میرم برای چکاپ و سونو هم من هم شوهرم خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼
کلمنتاین۷۱ عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 2766 دعا کن برام گلم این هفته میرم برای چکاپ و سونو هم من هم شوهرم حتما عزیزمچند سالته چند وقته ازدواج کردین؟