2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین لطفا

167 بازدید | 17 پست

حدودا دوهفته از سقط میگذره چند روزی میشه ترشحات کش دار خیلی زیاد دارم که بی رنگه و گاهی سفید این نشونه چیه تخمک گذاری یا عفونت؟

لطفا اگه میدونید نظر بدید

خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼

بعد سقط رفتی سونو بقایا نداشته باشی؟

اگه سفیده عفونت نیست 

مایل ب زرد یا سبز عفونته

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد سقط رفتی سونو بقایا نداشته باشی؟اگه سفیده عفونت نیست مایل ب زرد یا سبز عفونته

قراره این هفته برم دکتر خودش گفت۲۰روز بعد بیا سفید هست

خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼
اها بعضی عفونتا بی رنگ و بی بو میشه شاید هم برای تخمک گذاری میشه بپرسم چجوری سقط شد؟ و چند وقتش بود؟

عزیزم رشدش تو هفته ۵ متوقف شد و تو هفته ۷ خود به خود سقط شد 🥲بعد دوسال انتظار باردار شده بودم که نشد💔

عزیزم رشدش تو هفته ۵ متوقف شد و تو هفته ۷ خود به خود سقط شد 🥲بعد دوسال انتظار باردار شده بودم که نش ...

عزیزمم حتما خیلی سخته

قبل از اینکه دوباره اقدام کنی حتما زیر نظر دکتر باش

انشالله باز باردار میشی و سالم بغلت میگیریش ❤️

عزیزمم حتما خیلی سختهقبل از اینکه دوباره اقدام کنی حتما زیر نظر دکتر باشانشالله باز باردار میشی و سا ...

دعا کن برام گلم این هفته میرم برای چکاپ و سونو هم من هم شوهرم