2821
2789

سلام من یه امانتی گرفته بودم که تو خونه گم شد وصاحبش میخواستش خیلی گشتم پیدانشدخیلی دلم گرفته بود همش کارم گریه بود که شرمنده میشم یه شب دیگه واقعا ناامید شده بودم و نشسته بودم چندسال قبل بود وسی دی روکار بود بابام یه cdاقای کافی گذاشت قضیه انار که امام زمان به چندنفر کمک میکنه اونو که دیدم اتیش گرفتم همینطور اشک میریختم اومدم تو اتاق افتاده بودم روزمین وگریه میکردم میگفتم یا امام زمان اونا صدات زدن کمکشون کردی منم دست به دامنت شدم به دادم برس خیلی عجیب بود میدونم اقاجانم کمکم کرد همینطور که اشک میریختم نگاهم افتاد زیر کشو کمدم دیدم اونجاست واقعا اون لحظه رو هرگز یادم نمیره.حالا یه مشکل سخت دارم هرکاری میکنم جوابمو نمیده یه راه بگین برای توسل به امام زمان.توروخدا.من معجزه میخوام😢😢

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری💚🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزيزم چه قشنگ 

خوش بسعادتت🌹

واسه سلامتيشون چله ي زيارت عاشورا بردار انشاءالله حاجت روا بشي

منم برات ٥ تا صلوات ميفرستم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
آخی😢چه قشنگ کاش منم معجزشونو میدیدم😢😢لیاقت میخاد

اونموقع کوچیک بودم نمیفعمیدم الان که بهش فکر میکنم میگم چه سعادتی نصیبم شده بوده و نمیدونستم 😢

هر وقت انسان میرسه به درجه .

الهی و ربی من لی غیرک فورا امداد غیب میرسه .

خوشا به سعادتت .همون طود بگو خداوبه غیر از تو کسی ندارم با خلوص ان شاالله لطف خدا همیشگی ست.🌷

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌷

صلی الله علیک یا ابا عبدالله🌷🌷🌷.به نیت حل مشکل خودتون و شفای پسرم لطفا این سلام سه بار بخونین🌷
سلام.خوش به سعادت .همون طور که اون دفعه صداش زدی این دفعه هم صداش بزن .والا من هر چی ختم برداشتم فعل ...

اجی اونموقع کوچیک بودم انقد گنهکار نبودم دلم پاک بود چهارماهه زندگیم نابوده.همه دعایی کردم و نشده 😔

عزيزم چه قشنگ  خوش بسعادتت🌹 واسه سلامتيشون چله ي زيارت عاشورا بردار انشاءالله حاجت روا بشي ...

ممنون عزیزم چله عاشورام دیشب تمام شده .بخدا تمام نماز و دعاهای مجربو امتحان کردم واقعا دارم نا امید میشم چهار ماهه کارم دعاست دیگه بریدم

هر وقت انسان میرسه به درجه . الهی و ربی من لی غیرک فورا امداد غیب میرسه . خوشا به سعادتت .همون طود ...

نمیدونم اجی من نماز قران دعام ترک نمیشه نمیدونم چرا این مشکل که زندگیمو گذاشته رو لبه تیغ انقد داره بد و بدتر میشه.واقعا درمونده شدم نمیدونم چرا از هیچکدوم از ائمه جواب نمیگیرم

سلام ایشالا این دفعه هم حاجتتو بگیری

توکل کن 

یکی از بچه های اینجا ختم نادعلی گذاشته فک کنم هشت نفر مونده تا پر شه اگه میتونی اسمتو بنویس به امید حاجت روایت 

اینم لینکش 

https://ninisite.co/discussion/topic/1481384/ختم-نادعلی-به-نیت-نی-نی-دار-شدن-ان-شا-الله?postId=48049437

دلم دوباره معجزه میخواد لطفا برام دعا کنید
نمیدونم اجی من نماز قران دعام ترک نمیشه نمیدونم چرا این مشکل که زندگیمو گذاشته رو لبه تیغ انقد داره ...

مطمین باش به موقع و شاید در حساس ترین لحظه جواب میگیریر.شک نکن .

ان شاالله کارت به خیر و اسانی حل بشه بحق 12 امام ع 14 معصوم و پنج تن 

صلی الله علیک یا ابا عبدالله🌷🌷🌷.به نیت حل مشکل خودتون و شفای پسرم لطفا این سلام سه بار بخونین🌷
نمیدونم اجی من نماز قران دعام ترک نمیشه نمیدونم چرا این مشکل که زندگیمو گذاشته رو لبه تیغ انقد داره ...

صبر داشته باشه عزیزم ایشالا حاجتت روا بخیر شه

سلام ایشالا این دفعه هم حاجتتو بگیری توکل کن  یکی از بچه های اینجا ختم نادعلی گذاشته فک کنم ه ...

موضوعشو گفت حواسش نبوده نوشته برا نی نی دار شدن ولی به هر حاجتی میتونید عضو شید 

منم خودم حاجته دیگه دارم اسممو نوشتم به امید حاجت روایی

سلام ایشالا این دفعه هم حاجتتو بگیری توکل کن  یکی از بچه های اینجا ختم نادعلی گذاشته فک کنم ه ...

ممنون عزیزم اجرت با فاطمه زهرا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز