2777
2789
عنوان

پرهیز غذایی در بارداری

106 بازدید | 24 پست

من دکترم اصلا نمیگه چیزی نخور اصلاااا

حتی میگه همه چی بخور هرچی که دلت میخواد حالا من خودم مراعات میکنم ولی خب جالب بود برام که چرا یه سری چیزا رو منع نمیکنه مث گلپر زرشک دمنوش زعفرون 

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترت درست میگه. هرچیزی رو کم بخوری مشکلی پیش نمیاد فقط ماه های اول جیگر و آب هویج نخور 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
چون اینا زیادش خطرناکه،نه مقداری که ماها توی غذا و روزمره استفاده میکنیم

مامانمم همینو میگه ولی درکل بهم میگه سعی کن نخوری ک خدای نکرده اینا بهونه نشه بعد عذاب وجدان بگیری

دکترمنم منع غذایی نداد

این ینی همه غذاها رو میتونی بخوری،

بعضیا قندشون بالاس قند و‌شیرینجات حتی برنج و ماکارانی منع میشن،

ی ذره زعفران تو‌برنج چیزی نمیشه

اون دیگه میگه توخودت میدونی 

مثلن نمیایی یه لیوان زعفرون دم بدی بخوری ک

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر زود جوش وعصبی هستی، اعصاب بچه رو نداری  ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچه بیچاره،  تو پیر و دایم المریض باشی ، ناراحتمپمیشی بشو اما بدون  بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب   لطفشونه  ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

دکترت درست میگه. هرچیزی رو کم بخوری مشکلی پیش نمیاد فقط ماه های اول جیگر و آب هویج نخور

نه نخوردم ماه دومم برام دعا کن سومم بسلامتی تموم شه استرسش داره منو روانی میکنه

اگه قرار بود با یکم زرشک و زعفران و گلپر بچه سقط بشه که کلا نسل بشر منقرض میشد 

من خودم با آی وی اف بازدار شدم همه چی میخوردم ولی متعادل

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
دکترمنم منع غذایی نداداین ینی همه غذاها رو میتونی بخوری،بعضیا قندشون بالاس قند و‌شیرینجات حتی برنج و ...

نه من حتی یه وقتایی بیرون غذا گرفتیم یا مهمونی رفتیم برنج زعفرونیارو جدا کردم😂

نه نخوردم ماه دومم برام دعا کن سومم بسلامتی تموم شه استرسش داره منو روانی میکنه

استرس برات سمه..تو نت زیاد نچرخ سر خودتو گرم کن فیلمای طنز ببین با دوستا و اطرافیانت وقت بگذرون تفریح برو تا روحیه ت بالا بمونه .انشالله نی نی ت رو به سلامتی بغل میگیری

منم دوتا دکتر رفتم برای بارداریام جفتشونم منع غذایی ندادن اصلا

دمنوش هارو که بچه ها هم میدونن نباید تو بارداری خورد مگر اینکه طرف بخواد سقط کنه بره دمنوش زعفران بخوره خب ولی من تو اکثر غذاهام میریزم و دکترمم گفته در حد ادویه اشکال نداره 

یا زرشک رو من عاشششقشم هر وقت مرغ میزارم زرشک هم باهاش سرخ میکنم تو دوتا بارداریم هیچکدوم خداروشکر چیزی نشده

ولی همیشه باید بدونیم هر چیزی کمش دارو متوسطش غذا و زیادش سم میشه حالا اون چیز هرچی که میخواد باشه من اینو رعایت میکنم و هر چی هوس کنم به مقدار کم میخورم