الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون که شما قدت بلند و چهارشونهای حتماً خوش تیپی،جا افتاده خوبه خانم
دقیقا همینه ، یه بار پارسال تو یه اپلیکیشنی پروفایلمو با پالتو گذاشته بودم ، یه نفر میگفت بخدا تو ۱۸ سالت نیست خیلی بزرگتر میزنی😂حتی توی دانشگاه هم شبیه دانشجو های سال سومی هستم
دقیقا همینه ، یه بار پارسال تو یه اپلیکیشنی پروفایلمو با پالتو گذاشته بودم ، یه نفر میگفت بخدا تو ۱۸ ...
خخیلیا آرزوی قد و قامت شما را دارن،تمام مدلها و بازیگرهای هالیوودو ببین هیچ کدوم قد کوتاه و بیبی فیس نیستند همشون قد بلند چهارشونه صورت جا افتاده،فقط تو ایران این چرت و پرتا رو میگن برا دلداری خودشون
خخیلیا آرزوی قد و قامت شما را دارن،تمام مدلها و بازیگرهای هالیوودو ببین هیچ کدوم قد کوتاه و بیبی ف ...
اخه یه چیزی هم هست ، اینکه استاندارد های زیبایی تو کشورا خیلی متفاوته ، مثلا تو کره داشتن صورت کوچیک یه مزیته، یا شنیدم که توی چین و هنگ کنک داشتن دماغ بزرگ آرزوی خیلیاست
ووالا مامان من با چند تا بچه هر وقت میبینمش میگه فلانی گفت اصلاً بهت نمیاد چند تا دختر بزرگ داری،کلاً تو ایران خانما قند تو دلشون آب میشه که بگن از سنت کوچکتری 😄