2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره هرماه بنداز دور بستگی ب استفادت داره ولی خیلی استفاده نکن  عفونت میگیری زود زود تعویض کن

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
باعث عفونت میشه ظاهرا در طولانی مدت چون زیاد استفاده میشه.به نظرم هر۲یا ۳ماه بخری، خوبه.

خیلی می‌شورم..مثلا دو تا قرمز دارم کلا رنگشون اون قسمت رفته😄 ولی دلیل اینکه نو نمیخرم اینه که زیاد دارم..دیر به دیر میخرم ولی زیاد

شما حالا که جوونید و همسرتم مشاهدات و علاقمندیش زیاده خب سعی کن زود به زود بگیریهر ۴ ماه یا هر ۶ ماه ...

دقیقا مطابق میلش میخرم..می‌ترسه خودشم عفونت بگیره 

همه رو باید بندازم دور و نو بخرم

ببین مثلا یدونه برا مجلسی ها بگیر از اون لیزری ها

دوتا یا سه تاهم هر ۴۰ روز بگیر مثلا باهم نوبتی استفاده کن خراب شدن هم بنداز جدیداشو بگیر

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
دقیقا مطابق میلش میخرم..می‌ترسه خودشم عفونت بگیره

افرین عزیزم 

چندسالنونه 

نه نترسه خب اگر جوونید و رعایت میکنین چیزا معمولی رو نیازی به چیزی نیست ولی خب حالا که آقا موافقن شما هم بگو چشم از خداتم باشه بری خرید جدید کنی خب 😂😂❤️

ببین مثلا یدونه برا مجلسی ها بگیر از اون لیزری هادوتا یا سه تاهم هر ۴۰ روز بگیر مثلا باهم نوبتی استف ...

مرسی عزیزم..همه مدل دارم منتها زود به زود نمیخرم..مثلا یه بار میرم چند تا برمیدارم و همه رو هم استفاده میکنم😄

حالا همسرم نخی و یکم گشاد میخره واسه خودش میگه اتفاقی بیوفته از سمت تو هست و من رعایت میکنم