دختر___نور مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 497 عنوان فیلم صبحانه با زرافه ها | مشاهده متن کامل بحث + 67564 بازدید | 38 پست سلام بنظرتون ارزش اینکه بریم سینما ببینیم داره یا نه؟ 1403/08/10 | 08:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان___گلی عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 6356 دیشب این فیلم رو دیدم.اول از همه به تمامی کسانی که اهل فیلم هستند یک توصیه دارم و آن این است که اگر ... چقدر بد توضیح دادیکاش بجای اینهمه نوشتن،نتیجه فیلمو توضیح داده بودی شروع رژیم2۷ بهمن با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰ 🖤 وزن هدف دوم: ۶۷ 🖤 وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤
recceco عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 2 خآنم محترم تروخدا جمع کن این حرفها رو ...حالم به هم خورد از فیلنامه مزخرف ....نوع بازی...دیالوگ افت ... پشمام چطور میتونی این حرفو بزنیسرو ته نداشت؟! اتفاقا فیلم به این پر مفهومی تاحالا ندیده بودم
armita78 عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 2795 تهش چی شد اخر ؟ هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
omiid67 عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 57 تهش چی شد اخر ؟ همشون مردن دیگ زندگی هنگامه ی فریادهاست، سرگذشتو درگذشت یادهاست...
قلبتپندهسایت عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 2749 دیشب این فیلم رو دیدم.اول از همه به تمامی کسانی که اهل فیلم هستند یک توصیه دارم و آن این است که اگر ... جالب شد حرفاتون میشه بگید چی فهمیدین من ک نفهمیدم منظورشون چی بود مثلا ازهمون عنکبوت ک کشته نشد دیکه کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
مهتابیون عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3732 دیشب این فیلم رو دیدم.اول از همه به تمامی کسانی که اهل فیلم هستند یک توصیه دارم و آن این است که اگر ... واای دمت گرم دخترچقدرر خوب گفتی من خیلی از فیلم خوشم اومد واقعا و تعجب کردم ک اینهمه خورده گرفته شد پشتش کلی حرفهخیلی از مفاهیمو درک کردمولی یکی دو مورد مثل ترتیب ک از در خارج شدن ک نوشتی نفهمیدمیا سکانس چشم گاوممنون میشم بگی
مهتابیون عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3732 جالب شد حرفاتون میشه بگید چی فهمیدین من ک نفهمیدم منظورشون چی بود مثلا ازهمون عنکبوت ک کشته نشد دیکه من برداشتی ک از عنکبوت کردم این بود:عنکبوت کشته شد پژمان جمشیدی عصبانی شد و رفت یبار دیگه مواد زداگه نمیشد احتمالا هیچکدوم ازین اتفاقا نمیفتادب تاثیر مسائل جزیی تو زندگی اشاره داره
مهتابیون عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 3732 حتی یه تیکم ب این اشاره کردک وقتی میمیری مردم ب غذاشون بیشتر اهمیت میدن تا تومثلا یکی میگفت جوجه داغ نکردی!