2777
2789

چون الان تو اوج گرونی هست نمیخره کسی دوباره طلا میاد پایین 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احمقا فکر میکنن میاد پایین ؟ فوقش یک هفته بیاد پایین بازم می‌ره بالا .تو شهرستانهای کوچیک بدتره

دقیقا آخه تا حالا کی شده که طلا بره بالا و دوباره بیاد پایین نهایت در حد ۲۰۰،۳۰۰ میاد پایین دیگه

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
من از میلی فروختم یکمشم برداشتم شاید گرون تر شد اما پشیمونم پولشو الکی پلکی خرج کردم

من پولش لازم دارم گفتم بفروشم استفاده کنم 

دقیقا آخه تا حالا کی شده که طلا بره بالا و دوباره بیاد پایین نهایت در حد ۲۰۰،۳۰۰ میاد پایین دیگه

خوب چند تا طلافروشی سر میزدی مگه همشون خرید نداشتن خیلیا هستن میخرن. برو بازار شهرتون راسته طلافروشا

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
احمقا فکر میکنن میاد پایین ؟ فوقش یک هفته بیاد پایین بازم می‌ره بالا .تو شهرستانهای کوچیک بدتره

یعنی تو از خود طلافروشا بیشتر سرت میشه و تجربه داری؟ شک نکن که میاد پایین نمیخرن طلافروشا خودشون گنجشک و رنگ میکنن حای قناری میفروشن تو به اونا میگی احمق؟؟ آره تو همین یک سال اخیر یهو رفته بالا بعد اومده پایین همین چند ماه پیش یادت نیست رفت رو چهار تومن بعد اومد رو ۳۳۰۰ تا ۵ ماه اینجوری ها رو ۳۳۰۰ ۳۴۰۰ بود الانم باز ۳۰۰ ۴۰۰ ریزش میکنه قیمت طلا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

خوب چند تا طلافروشی سر میزدی مگه همشون خرید نداشتن خیلیا هستن میخرن. برو بازار شهرتون راسته طلافروشا

آخه من میخواستم برم جایی سر راهم طلا فروشی بود گفتم سوال کنم که گفتن خرید نداریم 

یعنی تو از خود طلافروشا بیشتر سرت میشه و تجربه داری؟ شک نکن که میاد پایین نمیخرن طلافروشا خودشون گنج ...

عزیزم ریزش چندانی نداره پارسال که من طلا خریدم میگفتن الان طلا گرون و تو گرونی خریدی ولی نه تنها پایین نیومد که پولم دوبرابر شد