2777
2789
عنوان

فحش دادن هم مدسه ی پسرم

549 بازدید | 38 پست

سلام خانوما،میخواستم راجع به موضوعی ازتون مشورت بگیرم که بتونم بهترین کارو انجام بدم...پسرم کلاس اول و تو‌مدرسه شون یه کلاس شمشی بشدت خشن و بی ادب هست که همه ی بچه ها رو میزنه و فحش میده،که حتی باعث شده یکی از کلاس دومی ها از این مدرسه بره،دیروزم دوباره رفته فحش بد با علامت انگشتش به بچه ها نشون داده و بچه های کلاس اول و زده،حالا من میخوام برم با مدیر صحبت کنم نمیدونم اصرار کنم اخراجش کنن یا امسال و‌مدارا کنیم و نذاریم از درس خوندن بیفته و با تهدید و زهر چشم گرفتن یه کم کنترلشه تا سال تمومشه،همش تو فکر اینم اگه من باعث بشم اخراجشه آینده خدا بچه مو شکل این بچه میکنه و عذاب وجدان و ترس میگیرم از این فکر،واقعا نمیدونم چه کاری انجام بدم میشه راهنماییم کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید گزارش بدید به مدیر مدرسه 

بچه تخلف کرده باید توسط مدیر و غیره توبیخ بشه 

حالا شاید اخراجش نکن ولی اگرم توبیخ ها موثر نبود اخراجش کردن و اون بچه قاتل هم شد مقصر شما نیستید 

هر کسی باید وظیفه خودشو انجام بده 

وظیفه شما اطلاع رسانی به مدیر و معلم غیره است 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم خودت صحبت کن با اون بچه با محبت و ملایمت اینا یه نشکلاتی تو خونه دارن ک پرخاشگر میشن . هرگز بهش تهدید نکنی و توهین نکنی جلو بقیه خوردش کنی ... چ بسا فرزند طلاق باشه یا مشکلاتی ازین قبیل .

من تو مدارس غیرانتفاعی اینو دیدم

چندتا از والدین رفتن اعتراض کردن که اگر فلان بچه بخواد بیاد اینجا، ما بچه هامونو می‌بریم جای دیگه

طبیعتا مدیریت مدرسه هم دو دو تا چارتا کرد و عذر بچه دردسرساز رو خواست

ولی خب این اخراج شدن نیست

و تو مدارس دولتی هم بعید میدونم انجام بشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.