2777
2789
محل سگش نزار.بگو تو یکی بخر واسم تا منم بگیرماین دیگ پروئه

محل که نمیزارم ولی خب اعصابم خیلی ساییده میشه حاصل این دوسالی که زنش بودم شده قرص اعصاب تو سن کم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماخریدیم بعد ۱۴ سال تاحالا یکبارم استفاده نکردهخیلی وسیلش زیاد شه کیف چرمیشو برمیداره!!اگه دوسش داری ...

بخدا آرزوم بود این تنها چیز عجیبی بود که میخواست رو چشمام بجای یکی دوتا براش می‌خریدم 

زیر ۲۰؟ جدی اهل کجایی ؟ خب الان بگو کیف میخواد خانوادت پولشو میدن دیگه

ی ذره بالای ۲۰ . اون ها که مدام درحال پول ریختن تو حلق اینن که فقط اعصاب منو نسابه . بابام حسابمو پر پول کرده میگه کل کل نکن هرچی خواست بخر که اذیتت نکنه من خودم نمیتونم ساکت بشینم انقدر منو گاو فرض کنه

ما رسم فضل جمع کردن داریم میگه می‌خوام دفتر فضلو بزارم تو سامسونت ببرم تالار و بیارم

خدا خفش نکنه😂😂

دیگه عیب نداره بخر ذوق داره😂

۲تومن پولی نیست بعدا بخواد سرکوفتشون بزنه...

ی بارونی میخری ۲تومن میشه

کار ندارم با اینکه اخلاقش چطوریه و کاراش زشته...

اما میگم این همه خرج کردین ۲تومن ارزش نداره آدم بره زیر سوال

ی ذره بالای ۲۰ . اون ها که مدام درحال پول ریختن تو حلق اینن که فقط اعصاب منو نسابه . بابام حسابمو پر ...

مگه دوسش نداری چرا دوس نداری یه کیف بگیری ؟ من  اتفاقا از خدامه براش عشقم خرج کنم شاید واقعا دلش به یه کیف خوشه  از الان اینجوری بحث میکنید چرا فکر کن هدیه دادی بهش مگه شما مناسبت ها بهم هدیه ای نمی‌دید دیگه دو تومن چیه پا فشاری میکنید پول ی شب غذای بیرونه

خدا خفش نکنه😂😂دیگه عیب نداره بخر ذوق داره😂۲تومن پولی نیست بعدا بخواد سرکوفتشون بزنه...ی بارونی می ...

به والله پول تو کارتم هست ولی نمیخرم وقتی خون منو تو شیشه کرده سر پول نمیتونم به تزایی که میده عمل کنم به شعورم برمیخوره 

مگه دوسش نداری چرا دوس نداری یه کیف بگیری ؟ من اتفاقا از خدامه براش عشقم خرج کنم شاید واقعا دلش به ...

خدا شاهده شرط می‌بندم اگر در جریان زندگی ما بودی الان میگفتی یه جورابم براش نخر

خدا شاهده شرط می‌بندم اگر در جریان زندگی ما بودی الان میگفتی یه جورابم براش نخر

حالا عاشقشی یا نه! الان بخاطر عصبانیتت الکی نگو واقعا دوسش داری؟! اگه نداری به مشکل میخورید چون از همین الان داره اذیتت میکنه