2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیان

323 بازدید | 29 پست

خیلی عذر میخام بخاطر بارداری نفخ دارم و دست خودم نیست نمیتونم نگه دارم.ده روزی خوب شده بودم یکم پیشتر خواب بودم از من بلند خارج شد از خجالت سقف اومد روسرم،شوهرمم بیشعور داشت کتاب میخوند رو تخت.گوشیمو برداشتم اومدم هال. چی بخورم؟

گوشت قرمز میخورم اینجوری میشم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنداز گردن بچه بگو دکتر گفت طبیعیه باد معده دادن بچه از شکم مادر شروع میشه داره روده اش کامل میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بنظرم اصلا اشکالی نداره

خیلی بده تاپیکای قبلمم بودی،بنظرت هفته چندم تموم میشه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

شوهر کتابخون؟ به به

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من اینجوری نیستم ولی شوهرم خیلی جدی بهم میگه اگه خودتو اذیت کنی و سر باد نفخ بری دسشویی نارحت میشم لطفا راحت باش درکت میکنم 😂

من بعد زایمان چون سز میشم خیلی سختم میشه. اما کلا همیشه عادت کردم خودمو نگه دارم حتی پیش پسرم که 5 سالشه 

زندگی پر از سورپرایزه

خیلی طبیعیهبدتر هم میشی به مرور

تا چند هفتگی ادامه داره؟از حاملگیه؟

من اینجوری نیستم ولی شوهرم خیلی جدی بهم میگه اگه خودتو اذیت کنی و سر باد نفخ بری دسشویی نارحت میشم ل ...

وای تو سزارین بدتر میشه؟

شوهر کتابخون؟ به به

اره منم میخونم اونم میخونه بیشتر