2777
2789
عنوان

خانواده

61 بازدید | 5 پست

پدرو مادری ک الان باهاشون زندگی میکنم پدر مادر واقعیم نیستن و خودمم خیلی وقت نیست ک میدونم سه چهار سالیه خیلی اوایلش خودخوری میکردم اما الان دیگ کنار اومدم یعنی مجبورم کنار بیام اما الان موندم ک کسی ک قراره بیاد خاستگاریم و دوسش دارم باید این مسئله رو بدونه یا ن توروخدا راهنماییم کنین میترسم بگم بعد بخواد ترحم کنه یا مثلا تو بحثا ب رخم بکشه اصلا اگ این کارا هم نکنه روم نمیشه بگم چطوری باید سر بحثو باز کنم با خودش هزار جور فکر میکنه میگ دختره سر راهیه بعد یچیزی هم ک هست اینه ک اون اصالت براش مهمه میترسم بگم و حتی اگ ب رومم نیاره تو ذهنش من چرکین شم:)

از طرفی اگ نگم و بعد ها خودش بفهمه هم بد تره

نمیدونم چکار کنم توروخدا کمک کنین راهنمایی کنین:)

اگه تو رفاهی اگه پشتت بودن وهستن اگه هواتو دارن اگه محبت دارن خانوادتن اسی فرقی نداره واقعی باشن یا غیر واقعی یه وقتایی غیر واقعی ها بیشتر از پدر مادر اصلی برات دل میسوزونن بیشتر بچشونی بیشتر دوستدارن نمیدونم فقط اینارو تجربه داشتم از خانوادم ندیدم محبت .آره بهش بگو کسی که دوست داره این فکرا رو نمیکنه

دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.