تو آینده منی؟؟؟؟
اره بخدا خود منی که از ۱۵ سال بعد اومدی به گذشته
منم دقیقا عین تو بودم با این تفاوت که ۲۵ سالمه و بعد ۷ سال هم سنام که الان از امسال پزشک عمومی شدن من تازه دوباره شروع کردم برا کنکور.
چون رشته های مختلفو امتحان کردم کلی مدرک دارم تحصیلی و مهارتی اما فهمیدم بدرد هیچکدوم نمیخورم درسته اگه ی سال یا حتی دوسال صبر میکردم مطمئنا قبول میشدم و فوقش یکی دوسال بعد اونا منم درسم تموم میشد اما خب اون زمان شرایطشم نداشتم داغون بودم تهران دبیری قبول شدم و خانوادم نذاشتن برم افسردگی گرفتم دیگه نای پشت کنکور موندن نداشتم چون دولتی قبول شده بودم حق شرکت تو کنکور سراسریم ازم سلب شد حتی اگه رتبه برتر میشدم باید میرفتم آزاد که ترمی خدا تومن بود ترجیح دادم ی رشته با شهریه کمتر که ارتباطی ب تجربی نداشت برم اما الان فک میکنم اون زمان یچیزی تو سرنوشتم بود باید اون رشته و دانشگاه رو میرفتم چون تو تقدیم نوشته شده بود همسرمو اونجا پیدا کنم.
الان دوباره با روحیه شروع کردم و دارم میخونم و بنظر من هیچوقت برا هیچ چیز دیر نیست متاسفانه این قوانین آبکی دولتمونه که شرایط سنی برا برخی رشته ها تعیین کردن وگرنه برا هیچکدوم دیر نیس مخصوصا پزشکی که شرایط سنی نداره اما خود من چون متاهلم حتی اگه رتبه خوب بیارم سمت پزشکی و پرستاری و مشاغلی که شیفت شب داره نمیرم
همسرم مخالفتی نداره و میگه قبول شدنش سخته تو اکه بتونی قبول بشی من بهت افتخار هم میکنم حمایتتم میکنم اما خب واقعا خودم نمیکشم زندگی شخصیم دچار مشکل بشه