2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از سقط :(

| مشاهده متن کامل بحث + 125509 بازدید | 272 پست

سلام بچه‌ها من تازه عضو شدم 4روز پیش کورتاژ کردم بخاطر بقایا ولی هنوزم کمی درد دارم البته خود جنین 20روز پیش خودش بدون دارو افتاد دکتر نگفت کی اقدام کنم میترسم مشکلی پیش بیاد جنین م 4ماهه بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توراخدا کمکم کنید خیلی حالم گرفته است خیلی ها از اطرافیان خوشحال شدن بجای دلداری نمک به زخم زدن خیلی ...

عزیزم فعلا چندماه استراحت کن. ان شااله که خدا معجزه اش رو زودی برات می فرسته.

ببخشید فاطمه جون یعنی به یک ماه هم‌نکشید که باز حامله شدی ؟ من‌رفتم سونو دادم‌گفت همه‌ چی دفع شده م ...

خب بفعمن مگه جرم کردی خب بچه افتاده دیگه ایشالا دومی صحیح وسالم میاد تو بغلت

من خودم عمدا انداختم ۷هفته بود باقرص واژینال انداختم ۷عصر قرص گذاشت دکترم ۹شبم افتاد کلا..دردوخونریزیم زیاد بود.بعد تقریبا ۶ماه دوباره حامله شدم بازم ناخاسته اما دیگه دومی رو نگهداشتم الانم ۲سالشه

دکتر من گفت حداقل سه ماه استراحت کن. من هم کورتاژ کردم اما جنینم ۸ هفته بود. 

ببخشید شما چه علائمی داشتین که گفتن سقط؟

من دوماهه جای پریودی لکه بینی داشتم رفتم دکتر احتمال داد باردار بودم سقط شده.حالا قراره برم سونو

ببخشید شما چه علائمی داشتین که گفتن سقط؟ من دوماهه جای پریودی لکه بینی داشتم رفتم دکتر احتمال داد ب ...

من هیچ علائمی نداشتم، ۶ هفته و ۴ رو رفتم که قلبش تشکیل شده بود و مشکلی نداشت.

یهو تو ۸ هفته یه روز خونریزی کردم، رفتم دکتر که گفت تمام شده.

قبلش نه لکه بینی داشتم و نه درد.

منم دوبار تجربه دارم 😞 یکی 21 هفته به خاطر نارسایی دهانه رحم زایمان زودرسی شدم. یکی هم هفته پیش تو ...

عزیزممممم الهی بمیرم واست چی کشیدی تو ... خیلی سخته .

چند سالته شما؟

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

منم ۴ ماه پیش بخاطر مشکل قلبی، دخترم و تو ۱۸هفته و ۶,روز سقط کردم (سونو آنومالی) چون طبیعی سقط کردم و کورتاژ نشدم دکترم گفت میتونی بعد ۳ماه اقدام کنی و به امید خدا این ماه اقدام کردم و منتظرم ببینم نی نی درست شده یا نه🤔

لطفاً شماهم دعا کنین که نی نی سالم درست شده باشه و اتفاق بدی نیفته ...

منم از ته ته دلم واسه همتووووون دعا میکنم به هرچی که دلتون میخواد به زودی زود برسین. 

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
عزیزممممم الهی بمیرم واست چی کشیدی تو ... خیلی سخته . چند سالته شما؟

دور از جونت عزیزم.  پریروز ازمایش ژنتیک دادیم 1 تومن شده. دکتر گفت اگه جوابش مشخص نشد باید يه آز ديگه بدیم 8 تومن 😞 24 سالمه 

ممنونم باران 31 بعد از سقط مادر شوهرم اومد هیچ کاری نکرد فقط تیکه انداخت تا دو هفته هیچ خبری از م نگرفت تا روز بعد کورتاژ اومد که فوضولی کنه  به زور میخاست بهم هندوانه سرد بده در حالی که ممنون بود واسم چون  ازاولش مخالف من بود نمیتونم کارهای خونم را انجام بدم شوهرم هوامو داره اگه اون نبود دوام نمیاوردم،میترسم دیگه باردار نشم چون یک ساعت زیر عمل بودم،دکتر گفت 20روز دیگه جواب آسیب شناسی بگیر م آخه الان 28سالمه میترسم دیر بشه

دور از جونت عزیزم.  پریروز ازمایش ژنتیک دادیم 1 تومن شده. دکتر گفت اگه جوابش مشخص نشد باید يه آ ...

حتما انجام بده انشاالله که چیزی نیست و با خیال راحت نی نی میاری عزیزم