2777
2789
عنوان

بارداری مجدد بعد از سقط :(

| مشاهده متن کامل بحث + 125529 بازدید | 272 پست
ممنونم باران 31 بعد از سقط مادر شوهرم اومد هیچ کاری نکرد فقط تیکه انداخت تا دو هفته هیچ خبری از م نگ ...

عزیزم، نترس. خدا خیلی بزرگه.

من ۳۸ سالمه و هنوز فرزندی ندارم اما منتظر رحمت خدا هستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام باران جان انشاالله خدا بزودی دامنت را سبز کنه من وقتی رفتم سونو دکتر گفت جنین دو هفته بیشتر که مرده ،و موقع خروج از اتاق سونو دکتر گفت داره میاد تو واژنت احتمالا یک ساعت دیگه میافته به محض اینکه رسیدم خانه افتاد ،12روز بعد بخاطر بقایا کورتاژ شدم بعد کورتاژ بجز روز اول خون ریزی نداشتم جنینم پسر بود چون 6تا خواهر یم بهم طعنه میزنن که دختر زایی حتی تو بیمارستان همراه نداشتم با اینکه وضعیت م خوب نبود دوره هام 28روزه هست همیشه هم منظم بودم کی پریود میشم،

باران جان از ته دل واست دعا میکنم بهم امید دادی ،آخه این مادرشوهر یکبار منو تا دم طلاق برده هرچند شوهرم دیگه مثل قبل نیست و اونارا شناخته،خدایا باران رحمتت را برروی باران جان نازل کن آآآمممممممییییین

سلام باران جان انشاالله خدا بزودی دامنت را سبز کنه من وقتی رفتم سونو دکتر گفت جنین دو هفته بیشتر که ...

چقدر تو طفلی سختی کشیدی! یعنی خودت جنین رو دیدی!!😔

من بعد کورتاژ ۳۰ روز طول کشید تا پری بشم اما پری ام خیلی حجمش کم بود.

تا قبل کورتاژ دوره هام ۲۸ روزه و دقیق بود.

ان شااله که خدا دامنت رو با فرزندانی سالم و صالح سبز میکنه. غصه نخور عزیزم خدای ما خیلی بزرگه.

باران جان از ته دل واست دعا میکنم بهم امید دادی ،آخه این مادرشوهر یکبار منو تا دم طلاق برده هرچند شو ...

ممنون مهربونم.

ببین تو هر کاری کنی نمیتونی مادر شوهرت رو تغییر بدی، پس بیخیالش باش و سعی کن رفتار و کارهاش رو نادیده بگیری و تا میتونی محبتت رو به همسرت نشون بدی. خدا رو شکر که همسرت درکت میکنه. دلت رو بسپار به خدای مهربون، خودش هوای تو و زندگیت رو داره

ممنونم باران جان آره جنین رو دیدم سفید بود منکه جنسیت رو دقت نکردم چیه؟ دکتر گفت پسر،حتی دست راستش را روی سینش گذاشته بود ،اولش که خون ریزی کردم رفتم دکتر گفت همه چی اوکی ه ،منم اومدم خانه اما 1شب با درد شدید شکم و خون ریزی وحشتناک بیدار شدم دیدم خونه داره کثیف میشه خودمو انداختم تو حیاط و چون شوهرم و دخترم تو اتاق خواب بودن صدای منو نمیشنیدن بعد از حال رفتم تا اینکه با صدای اذان به خودمم اومدم همه همه جا خون و لخته بود دکتر گفت شانس آوردی که نمردی

بچه‌ها پریودی را باید از رو سقط حساب کنم یا رو کورتاژ الان 20روز از سقط جنین میگذره قبل کورتاژ یعنی بین سقط و کورتاژ خون ریزی نداشتم بیشتر لکه بینی بود خیلی کم بعضی روزها اصلا نبود همون لکم

بچه‌ها پریودی را باید از رو سقط حساب کنم یا رو کورتاژ الان 20روز از سقط جنین میگذره قبل کورتاژ یعنی ...

معمولا بعد کورتاژ بین ۳۰ تا ۴۰ روز طول میکشه تا پری بیاد. 

من هم بعد کورتاژ نه خونریزی داشتم و نه لکه بینی، بعد ۳۰ روز پری شدم

سلام به همه دوستان من الان 8روزه کورتاژ کردم و پاک شدم لکه بینی هم اصلا ندارم ،بنظرتون تا چند روز  نباید نزدیکی کنیم دکتر نگفته،چون قبل از سقط هم خیلی وقته رابطه ای نداشتیم البته ببخشید که همچین سوال هایی میپرسم،من الان گاهی پهلوهام بدجوری تیر میکشه بنظرتون طبیعیه،دکتر حتی نگفت کی میتونم دوباره اقدام کنم ،دوست دارم زودتر اقدام کنم اما نمیدونم کی

سلام باران عزیزم ممنون که جواب میدی و وقت میزاری شما چند روز از کورتاژ ت میگذره و بعد چند روز پاک شد ...

عزیزم من پارسال کورتاژ شدم.

بعد کورتاژ اصلا خونریزی نداشتم فقط چند روز لکه بینی داشتم.

بعد دوهفته رفتم دکتر که سونو واژینال کرد و گفت خوبه و زخم و مشکلی بعد کورتاژ برام پیش نیومده. بعد هم گفت بعد سه ماه میتونم مجدد اقدام کنم. من هم بعد ۳۰ روز پری شدم