2777
2789
عنوان

طلبگی

77 بازدید | 13 پست

خیلی دلم میخواد طلبه شم.بنظرتون محدودیت سنی داره؟از چه راهایی میشه طلبه شد؟نیاز به چه مقدار تحصیلات داره؟چون من تا شیشم دبستان خوندم.میخوام تازه از سال دیگه دوباره ادامه تحصیل بدم.حوزه علمیه چیه دقیقا؟میگن درساش خیلی دشواره.البته میدونم حوزه علمیه نیاز به تحصیلات داره.خیلی وقته تو فکرمه ولی تازه دارم درمودرش تحقیق میکنم.لطفا مسخره نکنید بابت اطلاعات کمم.مرسی عزیزای دلممم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سیکل و دیپلم میشه وارد حوزه شد درساشم سخته

راستش من چهارده سالمه الان از ابجیم  اجازه گرفتم یبار بیام تو نی نی سایتش سوال کنم چون میگه زود جواب میدن.یعنی من اگه سیکل بگیرم میتونم وارد حوزه شم؟درساش چطوریه چه کتابایی داره؟اره میدونم سخته.فضاش زنونه مردونه با همه؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

راستش من چهارده سالمه الان از ابجیم اجازه گرفتم یبار بیام تو نی نی سایتش سوال کنم چون میگه زود جواب ...

بردران و خواهران جدا 

باید حوزه خواهران شهرتون بری سوال حنی پذیرش با سیکل داره یا نه 

بردران و خواهران جدا باید حوزه خواهران شهرتون بری سوال حنی پذیرش با سیکل داره یا نه

ایبابا. باید حالا حالا ها سوال کنم

بردران و خواهران جدا باید حوزه خواهران شهرتون بری سوال حنی پذیرش با سیکل داره یا نه

یعنی کلاساش جدا یا حوزه جدا؟با درس تو حوزه علمیه چه کارایی میشه بعدا انجام داد؟

حوزه جدا

مرسی