medicalll__student مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 543 عنوان از الان بخونم میتونم دندون دارو پزشکی و و و قبول شم😶🌫️ 348 بازدید | 24 پست چرا نتونی؟تو درست و اصولی شروع کن ب خوندن صد خودتو بذار اگه نتونستی بیا بزن تو گوش من😃اما اگه دوماه دیگه بیای بپرسی میشه یا ن میگم نمیدونم شاید پس بخوندوستانی ام ک تجربه ی قبول شدن توی زمان کم و دارن بگن انگیزه ای بشه برای کنکوریا صَبر!💎🦋کاربری دست دونفره👭 1403/08/10 | 01:17 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمیشه_عوض_کنی؟ عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 1306 من از بهمن شروع کردم ولی پایم قوی بودو نظرم اینه از الان شروع کنن میشه قطعا
medicalll__student مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 543 من از جمعه شروع میکنم پر قدرت برای پرشکی😍 موفق باشی عزیزمافرین ب انگیزه و اراده ای ک داری✨🌱 صَبر!💎🦋کاربری دست دونفره👭
medicalll__student مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 543 من از بهمن شروع کردم ولی پایم قوی بودو نظرم اینه از الان شروع کنن میشه قطعا در چه حد قوی؟من از تابستون دوازدهم شروع کردم با پایه ی زیر صفر 🫠 صَبر!💎🦋کاربری دست دونفره👭
eda000 عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 566 من از بهمن شروع کردم ولی پایم قوی بودو نظرم اینه از الان شروع کنن میشه قطعا عزیزم شما که دانشجوی دارو هستید درسته میگن که درامدش خیلی کمه؟من علاقه دارم به این رشته
اراکیشونم عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2162 موفق باشی عزیزمافرین ب انگیزه و اراده ای ک داری✨🌱 مرسی به نظر شما هم امتحان های نهایی خیلی خوبه و کمک کننده ؟ یا فقط این نظر منه😂
نمیشه_عوض_کنی؟ عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 1306 عزیزم شما که دانشجوی دارو هستید درسته میگن که درامدش خیلی کمه؟من علاقه دارم به این رشته درامد کم ینی چیدرآمدش از پزشک عمومی خیلی بیشتره من میانگین و میگم البتهشیفتی ۲۰ میلیون میگیری که سه تا شیفت برداری حوالی ۶۵ تومن میشه ولی خب...
medicalll__student مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 543 مرسی به نظر شما هم امتحان های نهایی خیلی خوبه و کمک کننده ؟ یا فقط این نظر منه😂 برا من ک اصلااا خوب نبودمیتونستم الان ب جای پزشکی اصفهان شهید بهشتی بخونماما خب تراز نهایی گند زد تو تراز کلمتراز کنکورم عالی بودچون اولین سالیم بود ک نهایی تاثیر قطعی شده بود جدیش نگرفتم صَبر!💎🦋کاربری دست دونفره👭
نمیشه_عوض_کنی؟ عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 1306 برا من ک اصلااا خوب نبودمیتونستم الان ب جای پزشکی اصفهان شهید بهشتی بخونماما خب تراز نهایی گند زد تو ... تراز کنکورتون چقد بود
اراکیشونم عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2162 برا من ک اصلااا خوب نبودمیتونستم الان ب جای پزشکی اصفهان شهید بهشتی بخونماما خب تراز نهایی گند زد تو ... اگه جدی بگیری وحشتناک رتبه رو جا به جا مسکنه
eda000 عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 566 درامد کم ینی چیدرآمدش از پزشک عمومی خیلی بیشتره من میانگین و میگم البتهشیفتی ۲۰ میلیون میگیری که سه ... پس چرا اکثرا میگن واسه درامد بالا فقط باید داروخونه بزنی اونم ک دیگ خیلی سخته مجوز گرفتن و سرمایه میخواد؟دوران دانشجویی هم میشه کار کرد؟
نمیشه_عوض_کنی؟ عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 1306 پس چرا اکثرا میگن واسه درامد بالا فقط باید داروخونه بزنی اونم ک دیگ خیلی سخته مجوز گرفتن و سرمایه می ... چون نمی تونی تا ابد بری مسئول فنی بقیه باشی و ۱۲ ساعت کار کنی که ۶۰تومن بگیری رسما پاره میشیاگه دو شیفت بخوای باشی ماهی ۴۰ تومن بگیری هم درامد زیادی نیس نمی تونی راحت خونه و ماشین بخری اگه دیوونه ی دارو نیستی نیا چون خیلی سخته منم پشیمونم
اراکیشونم عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2162 تراز کنکورتون چقد بود من از شنبه شروع میکنم:)))))))))شما از بهمن چه سالی شروع کردید یعنی دو سه ماه به کنکور؟کسی امتحان نهایی ۱۹ بشه خوبه؟ من ۱۸ ترمیم میخام بزنم پشتم
اراکیشونم عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2162 تراز کنکورتون چقد بود من کلاسم قثبت نام کردم فیزیک قضاتی شیمی فراهانی زیست حنیف