2777
2789

چرا نتونی؟تو درست و اصولی شروع کن ب خوندن صد خودتو بذار اگه نتونستی بیا بزن تو گوش من😃اما اگه دوماه دیگه بیای بپرسی میشه یا ن میگم نمیدونم شاید 

پس بخون

دوستانی ام ک تجربه ی قبول شدن توی زمان کم و دارن بگن انگیزه ای بشه برای کنکوریا

صَبر!💎🦋کاربری دست دونفره👭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بهمن شروع کردم ولی پایم قوی بودو نظرم اینه از الان شروع کنن میشه قطعا

عزیزم شما که دانشجوی دارو هستید درسته میگن که درامدش خیلی کمه؟من علاقه دارم به این رشته

عزیزم شما که دانشجوی دارو هستید درسته میگن که درامدش خیلی کمه؟من علاقه دارم به این رشته

درامد کم ینی چی

درآمدش از پزشک عمومی خیلی بیشتره من میانگین و میگم البته

شیفتی ۲۰ میلیون میگیری که سه تا شیفت برداری حوالی ۶۵ تومن میشه ولی خب...

مرسی به نظر شما هم امتحان های نهایی خیلی خوبه و کمک کننده ؟ یا فقط این نظر منه😂

برا من ک اصلااا خوب نبود

میتونستم الان ب جای پزشکی اصفهان شهید بهشتی بخونم

اما خب تراز نهایی گند زد تو تراز کلم

تراز کنکورم عالی بود

چون اولین سالیم بود ک نهایی تاثیر قطعی شده بود جدیش نگرفتم

صَبر!💎🦋کاربری دست دونفره👭
درامد کم ینی چیدرآمدش از پزشک عمومی خیلی بیشتره من میانگین و میگم البتهشیفتی ۲۰ میلیون میگیری که سه ...

پس چرا اکثرا میگن واسه درامد بالا فقط باید داروخونه بزنی اونم ک دیگ خیلی سخته مجوز گرفتن و سرمایه میخواد؟

دوران دانشجویی هم میشه کار کرد؟

پس چرا اکثرا میگن واسه درامد بالا فقط باید داروخونه بزنی اونم ک دیگ خیلی سخته مجوز گرفتن و سرمایه می ...

چون نمی تونی تا ابد بری مسئول فنی بقیه باشی و ۱۲ ساعت کار کنی که ۶۰تومن بگیری رسما پاره میشی

اگه دو شیفت بخوای باشی ماهی ۴۰ تومن بگیری هم درامد زیادی نیس نمی تونی راحت خونه و ماشین بخری 

اگه دیوونه ی دارو نیستی نیا چون خیلی سخته منم پشیمونم