2777
2789

میخوام بدونم سرنوشت پدر و مادر کیمیا چی میشه؟

هر چی تاپیک دیدم همه درباره آرش و پیمان و...بود ..میخوام بدونم بابای کیمیا چی میشه؟

مادرش از حکم اعدام تبرئه میشه یا نه؟

لطفا اگر میتونید برای شادی روح پدر و مادرم صلوات بفرستید.اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

مامانش آزاد میشه 

باباش هم گم میشه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شبی ک قراره اعدام بشه انقلاب میشه و شاه فرار میکنه،پدره ام تو سالای بعد جنگ پیداش میشه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

باباش ناپدید میشه بعد پیدا میشه با م شهید میشه تو جنگ ایران و عراق 

مادرش هم ک سنش می‌ره بالا فوت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مهری آزاد میشه فرخ هم بعد گم گور شدن بعد ازدواج کیمیا پیداش میشه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

کیمیا بعد یه مدت از آرش جدا میشه و دختر دوستشو که تو جنگ شهید میشن بزرگ میکنه آرش اون دختر رو میدزده میبره خارج در آینده دختر دوست کیمیا با پسر شهرام ازدواج میکنه

خلاصه ی داستان زندگی منو همین یه جمله توصیف میکنه که: از بیرون آرامش داشتم اما از درون همیشه در حال فکر کردن به همه چیز بودم a💙

میشه

پسر شهرام

عاشق دختر کمیا  میشه ( دختر واقعی کیمیا نیست وقتی خرمشهر جنگ میشه دختر رفیقشو بزرگ‌میکنه با ارش )

بعد از آرش جدا میشه کتک میخوره

بعد آرش دخترش میدزده 

بعد با پیمان ازدواج میکنه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣