2777
2789
عنوان

کم توجهی شوهر به همسر

644 بازدید | 23 پست

شوهرم مرد خوبیه، اما توجهش به همه چیز هست غیر من، مثلا یه شب قرار گذاشتیم با هم معاشقه داشته باشیم، رفت نشست پای فوتبال رئال و بارسلون همونجا خوابید، اگه بخاهیم بریم بیرون، دوستاش مشکلی داشته باشه میره دنبال دوستاش، یه ماهه میگم نیم بوتم تا هوا سرد نشده را ببر کفاشی دور دوز کنن یادش میره، اما برا اسباب کشی همسایه قدیم لحظه ای درنگ نمیکنهالان3ماهه داره بچه ها را میبره چشم پزشکی اما هنوز همت نکرده ببره، بگید چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یکی میاد میگ برین مشاوره😐

😂😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

همه مردا همینن انقد دغدغه ذهنی فکری دارن بخدا من باید صد دفه به شوهرم یه چیزی بگم تا درس کنه یا بخره ...

سطل زباله را3 شبه میگم پاشو ببر خالی کن پشت گوش انداخت خودم مجبور شدم چادر سرکنم ببرم زباله را ببرم سر کوچه، بلکه بهش بر بخوره دیدم نه بدشم نمیاد

مرد خوبیه، مایحتاج مورد نیاز رو خودش میخره اما کار راه انداز هم هست

غریب پرسته

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
مرد خوبیه، مایحتاج مورد نیاز رو خودش میخره اما کار راه انداز هم هست

برا همه ننست برا تو زن بابا

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه