برادرشوهر من چندسالی درگیرش بود ، سنش هم بالای ۲۵ بود ، سردردهای شدید میشد فکر میکنم چند باری هم تشنج کرد ، من اون زمان هنوز عقد نکرده بودم با شوهرم ، از زبون مادرشوهرم شنیدم ، خداروشکر خوب شده ، دکترش خیلی خوب بوده
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
آره همون زمان که مریضیش شروع شده بوده تازه دامادش کرده بودن طفلک رو ، همون زمان ک مریض بوده دارو میخورده ، الان دارویی نمیخوره ، دو تا هم بچه داره ، البته مادرشوهرم همون زمان خیلی میرفت حرم امام رضا و متوسل شده بود به امام جواد ، همیشه هم میگه شفای بچم رو از امام جواد گرفتم. شما هم اگه مشکل داری ، کنار دارو و درمان متوسل شو بهشون ، بی جواب نمیذارن
کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام