بچه ها دوسال پیش خریدم ۱۶میلیون برای جهیزیه هست تاحالا دو سه بار روش نشستم خیلی تمیزه کاملا نو شوهرم میگه بفروشیم مینیمال بخریم بنظرتون مبل فروشی ها ازم میخرن
قیمت منطقییه ولی من جاتون باشم حیفم میاد این قیمت بفروشم منم دوسال پیش جهاز خریدم مبلم۲۵ اون موقع جز گرونا بود قیمتش الان منم مث شما اصلا استفادش نکردیم حتا روشون پتو انداختم خاک نگیره ولی بخام ب قیمت قدیم بدم خیلی زوره چون اون زمان مبلغ بالایی بوده
اگه مبخای دیوار بذاری مثلا بنویس بیست ولی جای تخفیفم داره ولی بازم زوره میدونی بخای جدید بخری چندبرابر باید روش یذاری بتونی بخری🥺
۱۵خوبه بنظرت دیروز رفتم بازار اون مبل های بی کیفیت که پارچشون خیلی افتضاح چاپ مانند هست ارزون ترین م ...
ما امسال برای خاهرم دنبال مبل بودیم تو همین سبک مبل شما زیر چهل واقعن نبود☹️ اگه وضعتون خوبه عوض کن اگه نه تو این گرونی اشتباهه مبل نو رو ب قیمت قدیم بدی بره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما امسال برای خاهرم دنبال مبل بودیم تو همین سبک مبل شما زیر چهل واقعن نبود☹️ اگه وضعتون خوبه عوض کن ...
حالا تا تو دیوار گذاشتم زود پیام دادن شماره هم گذاشتن برای خرید زنگ بزنم اما دودل شدم بفروشم یانه آخه رفتم بیرون مبل قیمت کردم مبل های بی کیفیت ۳۰میلیون بود
نه شوهرم کارگره خوشگله نگه دارم؟اره دلم نمیاد بفروشم شوهرم رفته بود رو مخم
بنطر من خوشگله ب فرشاتم خیلی میاد حیفه شوهرتو راضی کن بگو پنج سال استفاده کنیم کهنه کنیم شایدم بچه دار شدین با همین مبلا بزرگ ک شد از اب گل در اومد بعد وسیله هاتو عوض کن
بنطر من خوشگله ب فرشاتم خیلی میاد حیفه شوهرتو راضی کن بگو پنج سال استفاده کنیم کهنه کنیم شایدم بچه د ...
منم از وقتی چیدم نزاشتم شوهرم بشینه روش خودمم ننششتم روش منم رو وسایل هام خیلی حساسم فقط یه پتو پهن کردم روی فرش روی اون میشینم برای همین اصلا نگاه کنی انکار همین الان از بازار خریدی پارچش هم مخمل ترک هست
خب عزیزم شما شاید استفاده کردین مبل های من جدیدن اصلا استفاده نشده برای همون خودمم حیفم میاد بفروشم فقط شوهرم چون ناهار خوری خریده رنگ کرم میگفت مبل هم کرم باشه