2777
2789
عنوان

مرگ و دیگر هیچ

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 21 پست
وای چقدر زیبا توصیف کردین 😍تا بِ حال با این دید بِ این مساله نگاه نکرده بودمخداوند پدر بزرگوارتون ر ...

ممنونم...حقیقتی که هست رو براتون گفتم که این حقیقت رو خودتون هم می تونید ببینید که تموم این زندگی برای عشق و خوشبختی ما چیده شده

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدگاهها متفاوته بخاطر اینکه مرده ای زنده نشده بیاد تعریف کنه، اینایی هم که میبینی تلوزیون یا جاهای ...

خدا کنه...منم نمیتونم باور کنم خالق این همه زیبایی دنیایی سخت رو برای آخرت برامون در نظر گرفته باشه

شما برای خوابیدن آمادگی پیدا می کنید؟

راستش بله منِ نوعی باید برای انجام هر کاری آمادگی پیدا کنم حتی خواب...برای همین نسبت ب مرگ ترس و واهمه دارم...چون حس می کنم دستم خیلی خالیه و هیچ چیزی برای همراه داشتن برای این سفر طولانی ندارم 😕