2777
2789
عنوان

از عمل بینیم راضی نیستم

726 بازدید | 81 پست

اسم دکترو نمیگم لطفا نپرسید، ۱۰ ماهه عمل کردم از قسمت وسط بینیم تا نوک کلی ورم داره، قوسش خیلی زیاد نیست( من گفتم قوس ملایم) ولی خیلی  کم قوس داده، گفتم نمیخوام سوراخای بینیم از روبرو مشخص شه سوراخای بینیمو سر پایین کرده، هی خودمو گول میزدم که خوب شده بینیم بابا، امروز یکی تیر خلاصو زد بهم گفت بینیت اصلا مشخص نیست عمل شده، حقیقتا دلم خیلی شکست، خیلی ناراحتم، طبیعی عمل نکنید بینی فقط نیمه فانتزی عالیه

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸

چقدر منی

منم نوک دماغم تو دهنمه😒

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعی که خیلی شیکتر میشه

واقعا؟ پسند من نیست کاش نیمه فانتزی عمل میکردم خیلی ناراحتم🥺

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
چقدر منیمنم نوک دماغم تو دهنمه😒

من بینیم کوتاهه بلند نیست ولی قوس نداره

اره مال منم همینطور شد همه بهم کفتن مشخص نیست عمله ولی خب دیگه چه میشه کرد باز از قبل بهتره

از قبل من بینیمم خوب بود یه برامدگی داشت که اونو برداشت اره از قبل که خب طبعا بهتر شده ولی کاش طبق سلیقه خودم عمل میکردم

من اول میخواستم طبیعی عمل کنم از اونجایی ک پول عملمو خواهرم داد گفت طبیعی عمل کنی پول نمیدم🫤منم نیمه فانتزی عمل کردم بشدت راضیم خوب شد طبیعی عمل نکردم چون خیلیا راضی نیستن از اطرافمون 

من بینیم کوتاهه بلند نیست ولی قوس نداره

برا من هم قوس نداره هم نوکش انچنان بالا نیس

میخندم سربالا نیست

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
من بیشتر از یکساله بینیم رو عمل کردم اما متاسفانه کج شده و این اینقدر رو مخمه 😭

میتونی بری ترمیم؟

من اول میخواستم طبیعی عمل کنم از اونجایی ک پول عملمو خواهرم داد گفت طبیعی عمل کنی پول نمیدم🫤منم نیم ...

دقیقا… مبارکت باشه عزیزدلم🌺♥️