2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر دلم برای برادرام میسوزه.معتاد و... نیستنا ولی پدرم نه هزینه برا درسشون کرد نه استعدادشون و تا میتونست کتکشون میزد و برادر بزرگم تشنجی و مریض شده زیر اون کتکها تا یکی دوسال پیش شب ادراری داشت ۲۷سالشه باز من به دندون گرفتمش بردم دکتر و علاج کردم.نه پولی دارن نه اینده ای. همه لخاطر بی عرضگی بابام بود.سه ماه کار میکرد و نه ماه مینشست تو خونه و رابطه میکرد بچه میاورد 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بله همین چند وقت پیش روز تولدم داشتم به این فکر میکردم تا من سراغ کسی رو نگیرم و زنگ نزنم کسی حالمو نمی‌پرسه حتی خانواده خودم توی همین افکار بودم که خواهرم پیام داد ذوق کردم که یکی یادم کرده اما گفت برام از فلان جا خرید کن بفرست فهمیدم کارش گیر بوده که پیام داده.مادرم هم بعد چند ماه بهم زنگ زد فرداش اما اون هم بیرون گیر کرده بود و عکس مدارکش رو میخواست براش بفرستم که نداشتم و قطع کرد همون لحظه بغضم ترکید و وسط محل کارم نشستم گریه به حال تنهایی خودم.حالا دوماهه بعد اون بازم کسی سراغمو نگرفته. همه بهم دیگه زنگ میزنن فقط به من زنگ نمیزنن وقتی میگم میپیچونن.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
عزیزم نمی‌دونم چرا بچه میارن اینا

پدر من حیفش میومده پول کاندوم بده میگفته نهایتن بچه میشه دیگه.اینده اون بچه در حد اون کاندوم ارزش نداشته

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
تنهایی خیلی بده

واقعا سخته دور و برت پر از آدم باشه اما آنهایی که دوستشون داری اصلا بهت فکر نکنن و فقط از تو توقع داشته باشند.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹