2777
2789

قبلا که باهم دوست بودیم تو این ماه ها همش یا تو پارک قدم می زدیم یا آش و اینا می گرفتم می خوردیم یا دنبال عکس گرفتن و اینا بودیم

الان همش درگیر زندگی و بچه

دلم تنگ شد واسه اون احظه ها

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الانم برید اخر هفته ها

نمیدونم چرا ولی شوهرم اینقدر خستس که تعطیلی کل روزو می گیره می خوابه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

آی گفتی 

ما هم دوران دوستی و نامزدی تمام کافه های شهر را رفتیم 

چقدر دور دور میکردیم 

پارک می‌رفتیم 

رستوران 

چقدر شوهرم تو چت کردن خوب بنظر می‌رسید 

من همیشه فکر میکردم قرارهذیه زندگی خیلی عاشقانه را شروع کنم ولی افسوس که واقعیت چیز دیگه ای بود 

چند ساله ازدواج کردی الانم میتونی بری همونجاها ک میرفتید

2

دیگه عشق جای خودش رو از حالتی به حالت دیگه میدهاون موقع ها عشق یعنی غذا خوردن دو نفره تو کافه های شه ...

ممنون عزیزم

منم دوروز پیش طلاق گرفتم و دلم واسه اون دوماه آشناییمون خیلی تنگ شده.یادش بخیر چه دوران خوبی بود

عزیزم🥲

امیدوارم زندگی شاد و پر از خوشی از این به بعدش پیش بره برات