2777
2789

سلاام 

من و یه آقا پسری چند مدته در ارتباطیم و اسناییمون نیمه سنتی هست فامیلیم و اشنا ولی برای بار اول قرار همو ببینیم و همه چی اگر اوکی بود بریم برای مراسمات این تا اینجا🥴🤭

خودش بهم گفته چیزایی هست ک انتظار داری و میخوای و من ممکنه ندونم بهم بگو من الان انتظار دارم قرار اول حداقل گل و برام بگیره بنظرتون باید بیان کنم؟و اینکه منم چیزی بگیرم یا نه ضایس؟میگم خداقل چون چندوقت پیش تولدم بود انتظار کادو تولدم دارم😂🤦🏻‍♀️

🙄🙄🙄 آره من میگیرم 

کوووفت

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر نوع رابطتون و همه چیز سمیه واقعا

اولا خودش باید انجام بده تو لقمه اماده بذاری دهنش چه فایده ای داره؟ اینجوری هیچ شناختی نمیتونی ازش پیدا کنی

دوما با یه قرار میخواید واسه یه عمر تصمیم بگیرید؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو با یه متن چجوری جرعت کردی قضاوت بیجا کنی؟

به امپراطور جومونگ توهین شد؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بگی گل بگیره بعد اون گل بهت میچسبه؟تولدتم که گذشته کادو اهمیتی نداره واقعا.خیلی مسائل مهمتر هسست به ...

نه واقعا منم نظرم اینه که به صورت مستقیم بگم نمیچسبه مثلا یه جور ترفندی پستی چیزی که مفهوم برسونه چطور🥴؟

نه واقعا منم نظرم اینه که به صورت مستقیم بگم نمیچسبه مثلا یه جور ترفندی پستی چیزی که مفهوم برسونه چط ...

آخه یه عمر میخوای زندگی کنی به جای اینکه زیر ذره بین بذاری که چه جور آدمیه و ... چسبیدی به گل اول اشنایی که تازه اونم میخوای خودت بگی ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

نه واقعا منم نظرم اینه که به صورت مستقیم بگم نمیچسبه مثلا یه جور ترفندی پستی چیزی که مفهوم برسونه چط ...

به نظرم هیچ حرکت خاصی نکن وایسا ببین چیکار میکنه بزار دستت بیاد بلده چیکار کنه یا نکنه.خوشحالی خودت و ازش طلب نکن که فایده ای نداره.اون باید خودش حرکتی کنه که خوشحال بشی