2777
2789
عنوان

خانما شوهرم هنوز نیومده ها

266 بازدید | 16 پست

چندساعت پیش گفتم که سابقه نداشته بیاد. زنگ زدم گوشیش خاموش بود. تو بهترین حالت میگم شاید با ی دختر رفته ولی دلم شور میزنه من به حسای قلب باور دارم اگه عصبی و حسود میشدم یعنی با دختر رفته بود(همچین چیزی ندیدم ازش و برام مهم نیست) . ولی الان حسم اینه میترسم و نگرونم پنج ساعته نیست. 

کجا زنگ بزنم؟ شاید باورتون نشه شماره ننه باباشم ندارم😐

همون میخاستم بگم به خانوادش بکو که تیر نهایی رو زدی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تایپیک های بیخود میزنین ؟ حسم میگه با دختر نیس حسش میگه دلش شور بزنه ! بعد شماره فک فامیلشم ندار ...

ندارم شماره فک و فامیلشو میخام چکار به چه کارم میاد؟ 

اینکه من برام مهم نیست شوهرم با کسی باشه برای شما چه و چرا مهمه 

مگه هرکی دیر پیداش بشه یعنی خیانت میکنه؟چرا اینجا فقط از خیانت حرف میزنن

نه این اصلا برام مهم نیست چون میومدن مینوشتن بلکه با کسیه خودم زودتر نوشتم تا اینو نگن

خوب اگ همچین چیزی ندیدی ازش چطور قلبت حسی داشته قبلا که با دختر بوده وحس قلبت تشخیص داده؟

تازه ازدواج کردیم ولی به وفووور اره بالاخره قبلا همسر یا پارتنر داشتم و حسام درست بوده

دیدی ب من میگفتی شوهرت نمیخادتتو فلانی و..... دیدی سر خودت اومد😂😂😂😂ننه باباشم ادم حسابت نمیکنن نه ؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد.....