2777
2789
عنوان

کسی از دعا و طلسم سردرمیاره

127 بازدید | 15 پست

من برای خواهرزادم رفتم پیش دعانویس برای بازگشت عشقش

اسم مادر پسر رو نمیدونیم ولی عکسشو داریم

ولی دعانویس گفت اصلا هیچی لازم نیست بگید فقط اسمشو بگین من خودم از موکل میپرسم حتی نزاشت تاریخ تولدو اینارو بگیم گفت لازیم نیست خودم پیدا میکنم

شما تجربه داشتین یانه؟!

اشتباه کردی.مراجعه به اینا توصیه نمیشود

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چرا میخواهید گناه کنید؟

وجدانتون چطور میذاره؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من گرفتم برا راضی شدن خانواده خدم واس ازدواجم

ی سرکتاب باز کرد استخاره زد

بعدشم دعا و فرعونو نمرود و ... نوشت گف چندتاشو با فلان چیز بسوزون چندتاشو با فلان چیز چندتاشم پاره کن و تو راهی ک باد میاد ول کن و این چیزا

انجام دادم جواب داد

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

چجوری پس وجدان پسره قبول میکنه با کلی خواهش و التماس خواهرزادمو عاشق خودش بکنه بعد بیدلیل بره

اولا ادمی ک با دعا بیاد با یه دعای ویگه و باطل شدنش میره.

من از تاپیک میرم چون نمیخوام بی احترامی گنم، ب نظرم اینجور ادما ک دنبال دعان بیوجدانن و ی دلیل واسه کارشون میارن.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
شرمنده زیاد سوال میکنمبعد چند روز اثر کرد؟

خواهش عزیزم

۱۴تا دعا بود 

۱۴تاشو ک تموم کردم بعدش جواب داد

میگن از اولین دعا نتیجه کم کم شروع میشه تا وقتی ک دعا تموم ش

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.