2777
2789

همون حلوای معمولیه .موقع شهد ریختن شیره بزن

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اردو الک کن تفت بده رنگش عوض شد کره بریز یا روغن یا ترکیب هردو

یذره سرخ کن تا جایی که رنگش بنظرت خوبه

بعد شیره رو با اب ی مقدار رقیق تر کن اگرم سفت نیست شیره خالی با زعفرون و پودر هل و گلاب بزن 

هم بزن تا گهواره شه

مامان دوتا گل پسر

خیلی زود سفت میشه یکم میزارم یخچالبعد شوهرمم حلوایی که درست میکنم دوست نداره😃😃هرچند حلوا خیلی دوست ...

روغنشو کم نمیزنی ؟ موقع تفت آرد 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اردو الک کن تفت بده رنگش عوض شد کره بریز یا روغن یا ترکیب هردویذره سرخ کن تا جایی که رنگش بنظرت خوبه ...

دستت دردنکنه عزیزم همینکارو میکنم ولی شوهرم میگه اصلا خوشمزه درست نمیکنی🤔🤔

نه فک کنم اون دوست داره اول ارد باشیر درست کنم خشک کنم بعد با اون درست کنم منم اون روش بلد نیستم او ...

خشک کنی؟ من شیرو با شهد میجوشونم اضافه میکنم ب آرد تفت داده شده .این خیلی نرم میشه