2777
2789
عنوان

بی اشتهایی کودک.کمککک

422 بازدید | 47 پست

پسرم دوسالو نیمشه شدیدااا بد غذاست واقعا نمیدونم چیکار کنم .تا الان با زور غذا دادم بهش .گاهی یک روز غذا نمیدم اما عصبی میشه از گرسنگی اما نمیگه غذا میخام جلوش میزارم نمیخوره ِ.مامانا به نظرتون چیکار کنم.؟دوست ندارم با زور غذا بدم خیلی حرصم میده

خدایا شکرت به خاطر پسرم و نینی توراهم.دوستت دارم خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا چی دوس داره

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بنظرم لج کرده سخته میدونم ولی بهش بی تفاوت باش یبار بگو بیا غذا بخوریم اگ نخورد بشین خودت با اشتها و ملچ ملوچ بخور ب روی خودتم نیار عصبانی هستی دیگ اصرار ب غذا خوردنش نکن کم کم خودش میاد سمتت

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

درکت میکنم منم پسرم هیجده ماهشه.ینی دوتاقاشق اولو قورت داد دیگه همش نق نق میکنه ک پا شه.. کوچیکتر بود باز بهتر بود‌.بعضی وقتا انگیزمو برای درست کردن غذا ازدست میدم‌ میگم نمیخوره ک... 

خودمم موندم بخدا اونقد بفکر بازیگوشیه غذا نمیخوره :(

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
غذای خوشمزه و اونایی که دوست داره درست کن

از هیچی خوشش نمیاد حتی مثل بچه های دیگه هله هوله هم نمیخوره.فقط عاشق نوشابس که خیلی ضرر داره و دکتر گفته اصلا نده

خدایا شکرت به خاطر پسرم و نینی توراهم.دوستت دارم خدا

عزیزم مولتی ویتامین ها اشتها آور هستند ، میدی بهش ؟

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

درکت میکنم خیلی سخته البته پسر من ۶ ماهشه غذا نمیدم ولی شیرش رو به زور میدم بهش

بعد از ختنه شیر نخورد تو خواب میدم بهش یعنی پدرم درومده😣

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌